Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα του Μπεκ δεν είναι αγωνιστικό

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα του Μπεκ δεν είναι αγωνιστικό

Ο Δανός εξτρέμ εντυπωσιάζει στα εργομετρικά, αλλά ουδέποτε δεν υστέρησε στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Η είδηση ότι ο Ούφε Μπεκ καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις στις εργομετρικές μετρήσεις, αιφνιδίασε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Αυτό συνέβη επειδή έχουν συνδέσει τον Δανό εξτρέμ με ευπάθεια στους τραυματισμούς και με τη φοβία που έχει αναπτύξει.

Ο Μπεκ ουδέποτε αντιμετώπισε πρόβλημα στις προπονήσεις. Αντίθετα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους πιο καλογυμνασμένους στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Άλλωστε, το επιβεβαιώνουν οι προπονητές και οι συμπαίκτες του.

Το πρόβλημα του Μπεκ είναι καθαρά ψυχολογικό… Ο Δανός συχνά δεν τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη επειδή πιστεύει ότι κινδυνεύει με υποτροπή με παλαιότερο τραυματισμό. Παρότι το ιατρικό επιτελείο τον έχει εξετάσει προηγουμένως και δεν έχει διαγνώσει κάτι ανησυχητικό…

Το κριτήριο για να παίξει ο Μπεκ στα Play Off δεν είναι τα εργομετρικά του. Αν ο Δανός ξεπεράσει τις φοβίες του, τότε θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του. Η ταχύτητα και η έκρηξη του Μπεκ μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Superleague και ο Δώνης περιμένει να τα δει στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ