Η επιλεκτική αμνησία του Εσιέν για τον Στραματσόνι

Η επιλεκτική αμνησία του Εσιέν για τον Στραματσόνι

Ο Γκανέζος ισχυρίστηκε ότι έπαιξε μόνο 2-3 με τον Ιταλό προπονητή, ενώ κατέγραψε 15 συμμετοχές μαζί του!

Το πέρασμα του Μάικλ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν ευχάριστο. Με εξαίρεση την υποδοχή των οπαδών, ο Γκανέζος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, δεν βοήθησε και πήρε τα λεφτά του με μεγάλη καθυστέρηση.

Ωστόσο, οι δυσάρεστες αναμνήσεις μάλλον του προκάλεσαν επιλεκτική αμνησία… Διότι μιλώντας σε μέσα της Γκάνας, ο Εσιέν υποστήριξε πως ο Στραματσόνι τον χρησιμοποίησε μόνο σε δύο-τρία παιχνίδια…

«Στην αρχή όταν ήμουν στο Μιλάνο μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι εκεί, να δουλεύω για τη Μίλαν. Και μετά μετακόμισα στον Παναθηναϊκό, όπου είχαν εξαιρετικούς υποστηρικτές. Θυμάμαι ακόμη ότι έφτασα στο αεροδρόμιο στις 2 το πρωί και υπήρχαν οπαδοί» είπε αρχικά και συνέχισε:

Με τον Στραματσόνι έπαιξα μόνο 2-3 παιχνίδια, δεν ξέρω γιατί. Εκείνη την εποχή εγώ και παίκτες από την Ισπανία, δεν ξέρουμε γιατί, αλλά παίζαμε σπάνια. Το χάος στην ομάδα ήταν μεγάλο. Έγραφαν οι εφημερίδες ότι ο Εσιέν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Τα μέσα έγραφαν ότι εγώ έχω πρόβλημα με τον προπονητή… Ωστόσο εκείνος μου εξήγησε την αλήθεια. Μου είπε ότι ο σύλλογος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζα. Δεν ήταν απόφαση του Στραματσόνι» σχολίασε ο Εσιέν.

Μόνο που η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Με τον Στραματσόνι ο Εσιέν κατέγραψε 15 συμμετοχές, 12 στη Superleague και 3 στο Κύπελλο, με 1.149 λεπτά. Είναι προφανές ότι συνέβη το αντίθετο: ο Ιταλός προπονητής έκανε κατάχρηση στον καταπονημένο Γκανέζο…

Το φινάλε της ιστορίας ήταν προδιαγεγραμμένο, από τη στιγμή που ο Εσιέν τραυματιζόταν συχνά και ο Παναθηναϊκός περιόριζε τα έξοδα του. Όμως, σίγουρα ο Εσιέν πήρε ευκαιρίες από τον Στραματσόνι και δεν ανταποκρίθηκε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ