Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκραντσίρ (vid)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκραντσίρ (vid)

Την περίπτωση του Σάμουελ Γκραντσίρ εξετάζει ο Ίλια Ίβιτς, με τον παίκτη της Μονακό να έχει προταθεί εδώ και λίγες μέρες στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κοιτάζει στη μεταγραφική αγορά για εξτρέμ, ο οποίος θα ταιριάζει στα «θέλω» του Μάσιμο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς δέχεται βροχή τις προτάσεις για ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκε λοιπόν στην ΑΕΚ και τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή είναι και ο Σάμουελ Γκραντσίρ της Μονακό, ο οποίος είχε απασχολήσει την Ένωση και το περασμένο καλοκαίρι.

Τότε η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει, καθώς η Μονακό αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό στη Μπρεστ. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportday, αποτελεί μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από τον Ίβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μπρεστ αγωνίστηκε σε 27 ματς σκοράροντας 5 φορές και μοιράζοντας 3 ασίστ, ενώ η Μονακο θέλει και πάλι να τον παραχωρήσει είτε ως δανεισμό είτε με μεταγραφή.

Ο Ίβιτς είναι πιθανό να έχει επαφές με τη γαλλική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον αποκτήσει με δανεισμό αλλά και να θέσει μια οψιόν αγοράς για το μέλλον που θα είναι ικανή να πληρώσει η Ένωση. Το μοναδικό «κολλημα» για την ΑΕΚ όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως δεν είναι καθαρός εξτρέμ, παρά το γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια φέτος έπαιξε στα άκρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ