ΠΑΟΚ: Φυσική κατάσταση και τακτική σε πρώτο πλάνο

ΠΑΟΚ: Φυσική κατάσταση και τακτική σε πρώτο πλάνο

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται οι ομαδικές προπονήσεις στον ΠΑΟΚ με το βάρος να μοιράζεται σε φυσική κατάσταση και τακτική.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να βρίσκεται προ των πυλών, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις ομαδικές προπονήσεις ώστε να είναι πανέτοιμος για τα πλέι οφ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος τόσο στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών όσο και στην τακτική.

Η ενημέρωση:

«Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, ενόψει εξελίξεων. Η φυσική κατάσταση και η τακτική είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

Η κατάσταση είναι σαφώς πρωτόγνωρη και όλοι έχουν στο μυαλό τους πως θα επιστρέψουν στην δική τους κανονικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις για την συνέχεια της σεζόν.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου εργάζεται σε δύο άξονες. Αφενός στη φυσική κατάσταση και αφετέρου στο ίδιο το άθλημα. Έτσι και την Παρασκευή (22.05) το πρόγραμμα είχε ανεβασμένους ρυθμούς και περιελάμβανε πολύ ποδόσφαιρο.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και λίγη γυμναστική, οι παίκτες για περισσότεροι από μία ώρα έπαιξαν παιχνίδια σε μικρούς χώρους, με έμφαση στην τοποθέτηση, το passing game και την ανάπτυξη.

Το Σάββατο (23.05) η δουλειά θα συνεχιστεί στις 09:30».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ