«Επιμένει η Λέγκια για Ζντίελαρ»

«Επιμένει η Λέγκια για Ζντίελαρ»

Δημοσιεύματα πολωνικών και σερβικών ιστοσελίδων αναφέρουν πως η Λέγκια Βαρσοβίας θα επιμείνει για την απόκτηση του Σάσα Ζντίελαρ από τον Ολυμπιακό

Η Λέγκια Βαρσοβίας είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σάσα Ζντίελαρ, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Η πολωνική ομάδα έχει τον νεαρό Σέρβο στο μεταγραφικό της στόχαστρο, ωστόσο όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του πολωνικού και σερβικού Τύπου, η προσπάθεια της Λέγκια είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη.

«Η Λέγκια θέλει τον Ζντίελαρ από τον Ολυμπιακό, αλλά την απόκτηση του παίκτη επιθυμεί και η Παρτίζαν. Αυτό δυσκολεύει τα πράγματα για την Λέγκια για πολλούς λόγους, παρά το ότι η ομάδα της Βαρσοβίας δίνει περισσότερα χρήματα. Ένας από αυτούς είναι πως ο Ζντίελαρ σκέφτεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς θεωρεί ότι παίζοντας στην Παρτίζαν θα έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Σερβίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του παίκτη, Φάλι Ραμαντάνι, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Παρτίζαν», αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ. Οι Πολωνοί ωστόσο επισημαίνουν πως δεν η Λέγκια δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του νεαρού Σέρβου μεσοαμυντικού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ