«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Μπεν Αρφά»

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Μπεν Αρφά»

Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά με χώρα προέλευσης τη Γαλλία. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας transfer market, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Μπεν Αρφά, προκειμένου ο μεσοεπιθετικός της Παρί να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Ο Μπεν Αρφά δεν υπολογίζεται από […]

Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά με χώρα προέλευσης τη Γαλλία. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας transfer market, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Μπεν Αρφά, προκειμένου ο μεσοεπιθετικός της Παρί να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

Ο Μπεν Αρφά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ουνάι Έμερι και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο 31χρονος άσος έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στην Παρί που ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να κάνει την μεταγραφή του Μπεν Αρφά τον Ιανουάριο του 2010, όταν ο παίκτης αγωνίζονταν στην Μαρσέιγ, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ