Μαουρίσιο: «Λατρεύω τον ΠΑΟΚ, συζητάμε για ανανέωση»

Μαουρίσιο: «Λατρεύω τον ΠΑΟΚ, συζητάμε για ανανέωση»

Ο Μαουρίσιο εξέφρασε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και μίλησε για το μέλλον του.

Για την παρουσία του στην Ελλάδα και τη λατρεία που έχει στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μαουρίσιο σε Μέσο της Βραζιλίας. Ο μέσος του δικεφάλου αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς πάντως να εκφράζει σιγουριά παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε.

Για τον κορωνοϊό: Μόλις εμφανίστηκε ο κορωνοϊός στην Ελλάδα, η κυβέρνηση και ο Υπουργός Υγείας πήραν άμεσα μέτρα. Πιστεύω ότι λόγω αυτού η πανδημία δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί. Μπήκαμε σε καραντίνα, αν θυμάμαι καλά, στις 10 Μαρτίου και μείναμε στο σπίτι μας για περίπου δυο μήνες. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, εκτός του να πάμε στο super market ή στο φαρμακείο. Όλοι οι άνθρωποι εδώ τήρησαν τους κανόνες».

Για τις επιστροφή στις προπονήσεις: «Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις ναι. Τα πράγματα εδώ έχουν βελτιωθεί μετά από όλο αυτό το διάστημα. Κάποια καταστήματα ανοίγουν ξανά, ακόμα και τα εμπορικά κέντρα. Πραγματικά αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα, αν και με προσοχή, μάσκες , γάντια και αποστάσεις».

Για την προπόνηση στην καραντίνα: «Το τεχνικό τιμ μας είχε στείλει ένα πρόγραμμα προπόνησης για το σπίτι. Από την στιγμή που μείναμε μέσα μίλησα με τον γυμναστή του ΠΑΟΚ, για να μου πει τι θα με βοηθούσε για να προπονηθώ στο σπίτι .Έτσι πήρα κάποια όργανα από το γυμναστήριο του κλαμπ και άρχισα τις προπονήσεις, με μοναδικό ρεπό την Κυριακή».

Για τα γκρουπ και την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις: «Το πρώτο διάστημα η ομάδα προπονούνταν σε γκρουπ. Αλλά δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ούτε τα αποδυτήρια. Μας έδωσαν τα ρούχα προπόνησης, πηγαίναμε, κάναμε το πρόγραμμα μας και επιστρέφαμε σπίτι. Τώρα μας επετράπει από την κυβέρνηση να επιστρέψουμε στις κανονικές προπονήσεις».

Για την επιστροφή του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει λογική να βρίσκεται κόσμος στο γήπεδο, θα προκαλούσαμε την τύχη μας. Πιστεύω ότι τις επόμενες εβδομάδες θα μας δώσουν μια ιδέα για το πως θα γίνει η επιστροφή στο πρωτάθλημα. Από τον Μάρτιο μέχρι τώρα δεν ήμασταν σίγουροι για τίποτα. Αρχίσαμε κάποιες συνομιλίες με τις ομάδες για τα συμβόλαια και έχει ήδη υποβληθεί μια πρόταση, την οποία και αναλύουμε για να κάνουμε αντιπρόταση. Καταλαβαίνουμε ότι οι ομάδες έχασαν χορηγούς και ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί αλλά και εμείς πρέπει να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: Έφτασα εδώ στον ΠΑΟΚ και κατάφερα να γράψω ιστορία. Καταφέραμε να κερδίσουμε το νταμπλ πέρσι χωρίς να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι μετά από 34 χρόνια. Λατρεύω την ομάδα και όλους μέσα σε αυτή. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου και ο κόσμος είναι πολύ τρελός εδώ».

Για το μέλλον του, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται: «Έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις αλλά έχω τα πόδια στο έδαφος. Λόγω του κορονοϊού έχουν αλλάξει τα σχέδια πολλών ανθρώπων. Θα αρχίσουμε να παίζουμε ξανά και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ και μετά θα δούμε την κατάσταση. Στη Θεσσαλονίκη η οικογένεια μου είναι πλήρως προσαρμοσμένη. Αν υπάρχει μια πιθανότητα να παίξου σε μια ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος επίσης θα το σκεφτώ, γιατί αυτό ήταν το όνειρο μου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ