Οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος (vid)

Οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος (vid)

Ρεπό είχαν την Κυριακή οι περισσότερες ομάδες της Super League, αλλά από τη Δευτέρα θα ανεβάσουν ρυθμούς ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου.

Ένα βίντεο 10 λεπτών ανέβασε ο Ολυμπιακός στο YouTube, στο οποίο καταγράφεται η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στις 6 και 7 Ιουνίου.

Οι Πειραιώτες όλο αυτό το διάστημα τήρησαν τους κανόνες υγιεινής και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να κρατήσουν μακριά τον κορωνοϊό.

Στο ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δυο ομάδες για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τούμπας μετά από δύο μήνες. Φόρεσαν κανονικές ενδυμασίες και με διαιτητή μπροστά σε άδειες εξέδρες συμμετείχαν σε οικογενειακό φιλικό.

Την ίδια ώρα ο Κροάτης Μίσιτς με συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της Κροατίας, τόνισε ότι η διαφορά των 14 βαθμών είναι μεγάλη για να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Στην ΑΕΚ, οι παίκτες αστειεύτηκαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και μετά άκουσαν τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς για να δει εάν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες έκαναν το τρίτο κατά σειρά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού αλλά και εξετάσεις αίματος και μετά προπονήθηκαν για μιάμιση ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ