Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε Αλίβοντιτς

Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε Αλίβοντιτς

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επίσημα ο Ένβερ Αλίβοντιτς, με τον 33χρονο εξτρέμ να αποτελεί την τέταρτη χειμερινή προσθήκη της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Η τέταρτη μεταγραφική προσθήκη του Απόλλωνα Σμύρνης τον Ιανουάριο είναι γεγονός, καθώς η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ένβερ Αλίβοντιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του σε Νόβι Παζάρ, Τσουκαρίτσκι, Μπόρτσα, Βοϊβοντίνα, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Νάπρεντακ, όπου μέτρησε 22 συμμετοχές και 7 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Κύπρο και την Ένωση Παραλιμνίου, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Newcastle United Jets, ομάδα της Αυστραλίας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ένβερ Αλίβοντιτς. Γεννημένος στις 27 Δεκεμβρίου 1984, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει αγωνιστεί σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Νόβι Παζάρ, Νιούκαστλ Τζετς, Βοϊβοντίνα, Ένωση Παραλιμνίου, Μπόρτσα, Κουκαρίτσκι και Ραντνίτσκι Νις. Στην ομάδα θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 84.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ