Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια που κρίνει τη δουλειά του Δώνη

Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια που κρίνει τη δουλειά του Δώνη

Σε λίγες μέρες θα αποδειχτεί κατά πόσο ο Τσάβι Ρόκα υπολογίζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού ή θα τον θέσει στο περιθώριο.

Η ρήση η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, ισχύει στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων. Στις εργασιακές σχέσεις αποτυπώνει τη σημασία που δίνει ο ένας συνεργάτης στον άλλο: εάν τον εισακούει ή αν προσπερνάει κάθε τι που λέει… Είναι ο πιο χαρακτηριστικός δείκτης για τη «χημεία» που έχουν δύο άνθρωποι.

Αυτή η παράμετρος θα κρίνει τη δουλειά του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Από τη βαρύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσει ο Τσάβι Ρόκα τις εισηγήσεις του Γιώργου Δώνη. Διότι δεν θα έχει κανένα νόημα για τον Δώνη να συνεχίσει, εφόσον ο προϊστάμενος του στη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν τον υπολογίζει…

Ο Δώνης εξήγησε στη συνέντευξη του στην «Αθλητική Κυριακή» ότι θα παραδώσει την έκθεση του και θεωρεί ότι την έχει προσαρμόσει στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ. Ο Ρόκα θα την μελετήσει, αν και σίγουρα έχει μία ιδέα για τα γραφόμενα του Δώνη και θα αποφασίσει ποιες από τις εισηγήσεις του προπονητή θα ικανοποιήσει.

Ο Δώνης επανέλαβε ότι έχει υποχωρήσει σε αρκετά ζητήματα και εμμέσως, έθεσε ένα όριο. Δεν διευκρίνισε ποιο είναι αυτό, όμως είναι προφανές ότι δεν θα ανεχτεί να αισθανθεί περιθωριοποιημένος. Ο Δώνης σέβεται το οργανόγραμμα του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά επειδή επηρεάζεται η δουλειά του ζητάει λόγο και ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας.

Συνεπώς, το μέλλον εναπόκειται στον Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι αρμόδιος για να οριοθετήσει την ανάμειξη του προπονητή στις μεταγραφές, έχοντας την εμπιστοσύνη του Αλαφούζου. Ο Καταλανός ισχυρίζεται ότι δεν σκοπεύει να αγνοήσει τον Δώνη, όμως αυτό θα αποδειχτεί στην πράξη.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα φημών, «διαρροών» και… δημοσιογραφικών πληροφοριών, πλησιάζει η ώρα της αλήθειας. Ο Ρόκα και ο Δώνης είτε θα συνεργαστούν, είτε ο πάγκος του Παναθηναϊκού θα μείνει κενός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ