Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Ελπίδες για Ινσούα

Ο κορωνοϊός άλλαξε τα οικονομικά δεδομένα σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ο Ινσούα δε βρίσκει τα χρήματα που ήθελε και έκανε... επαναπροσέγγιση στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ελπίδες για Ινσούα | to10.gr

Πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχε ούτε… ελπίδα για παραμονή του Εμανουέλ Ινσούα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Αργεντινός φερόταν να έχει πάρει την απόφασή του για αποχώρηση από την Ελλάδα και αναζητούσε μια πρόταση κοντά στα 700.000 ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον κορωνοϊό να έχει φέρει διαφοροποιήσεις σε όλο τον κόσμο, ο έμπειρος αριστερός μπακ δεν πρόκειται να βρει αυτά τα χρήματα. Δεν υπάρχουν στην αγορά και όσες… πόρτες κι αν χτύπησε ο ατζέντης του, δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση. Με αποτέλεσμα να γίνει επαναπροσέγγιση προς τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει στις προτεραιότητές του, όταν θα βγει από την αναγκαστική καραντίνα, να συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή και να του κάνει την τελική του πρόταση, που δε θα ξεπερνά τα 300.000 ευρώ ετησίως και μένει να δούμε αν ο Ινσούα θα υπογράψει τη… σιγουριά του Παναθηναϊκού ή θα ρισκάρει να βγει στην αγορά για να βρει ένα νέο συμβόλαιο. Με τον κίνδυνο, φυσικά, να μη βρει ούτε αυτά τα χρήματα.