Ενρίκε: «Στον ΠΑΟΚ έγινα ένας από τους θρύλους της ομάδας»

Ενρίκε: «Στον ΠΑΟΚ έγινα ένας από τους θρύλους της ομάδας»

Ο Πέδρο Ενρίκε μίλησε για την παρουσία που είχε στον ΠΑΟΚ.

Στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος μίλησε σε ιστοσελίδα του Καζακστάν, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μάχη που δίνει η νυν ομάδα του, Καϊσέρισπορ για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ ανέφερε πως: «Υπήρχαν πολύ ξένοι παίκτες στο ρόστερ της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να με πουλήσει, αλλά εγώ ο ίδιος ζήτησα από την διοίκηση του συλλόγου να με πουλήσει στην Τουρκία γιατί μου αρέσει το τουρκικό πρωτάθλημα και αποτελεί πρόκληση για μένα. Στον ΠΑΟΚ πέτυχα τα πάντα, κέρδισα τα πάντα και έγινα ένας από τους θρύλους της ομάδας. Ήθελα να αλλάξω κάτι για να νιώσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

Αναφορικά με τις διαφορές σε Τουρκία και Ελλάδα: «Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο ζεστή πόλη από τη Καισάρεια. Η Θεσσαλονίκη έχει θάλασσα, παραλία και ζέστη. Πολιτιστικά η διαφορά είναι μικρή. Μόνο οι θρησκείες είναι διαφορετικές. Μου αρέσει ως χώρα η Τουρκία».

Για το αν είναι ο ηγέτης της Καϊσερίσπορ λόγω των οκτώ γκολ που έχει πετύχει: «Είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αν η ομάδα παίζει καλά, τότε όλα είναι καλά. Ελπίζω ότι στους τελευταίους 7-8 αγώνες θα σκοράρω περισσότερα γκολ για την ομάδα μου».

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι η Καϊσερίσπορ θα παραμείνει στην κατηγορία: «Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Υπήρξαν προβλήματα πέρσι με τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, αλλά τώρα έχουμε έναν νέο επικεφαλής στην θέση του προέδρου, που είναι γυναίκα. Πλήρωσε όλα τα χρέη, τώρα έχουμε νέο προπονητή και καινούργιους παίκτες. Παίζουμε ολοένα και καλύτερα».

Τέλος, ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να μην υποβιβαστεί. Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι απαραίτητο να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε στα τελευταία παιχνίδια. Να παίξω και να βοηθήσω την Καϊσερίσπορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ