Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Οπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και συζήτησε με παίκτες και Πέδρο Μαρτίνς.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης | to10.gr

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Με κάθε τρόπο, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακου, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr από το Σάββατο, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και ο σύλλογος συνολικά, έχουν στόχο την ολοκλήρωση της σεζόν με ποδόσφαιρο, αλλά και με την επίτευξη όλων των στόχων που έχουν τεθεί, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για όλους. Κόντρα και σε εκείνους που επένδυαν στη διακοπή, αλλά και στην αλλοίωση της καθημερινότητας που προκάλεσε η πανδημία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Μαρινάκη, ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει πολλά. Μείνετε συντονισμένοι στο to10.gr, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όσα συζητήθηκαν.