Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Οπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και συζήτησε με παίκτες και Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Με κάθε τρόπο, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακου, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr από το Σάββατο, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και ο σύλλογος συνολικά, έχουν στόχο την ολοκλήρωση της σεζόν με ποδόσφαιρο, αλλά και με την επίτευξη όλων των στόχων που έχουν τεθεί, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για όλους. Κόντρα και σε εκείνους που επένδυαν στη διακοπή, αλλά και στην αλλοίωση της καθημερινότητας που προκάλεσε η πανδημία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Μαρινάκη, ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει πολλά. Μείνετε συντονισμένοι στο to10.gr, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όσα συζητήθηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ