«Αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ και πάει στον ΟΦΗ ο Βούρος»

«Αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ και πάει στον ΟΦΗ ο Βούρος»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Κύπρο, ο 25χρονος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ.

Τον δρόμο της επιστροφής αναμένεται να πάρει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Πραξιτέλης Βούρος, καθώς όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, επιθυμεί για προσωπικούς λόγους να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος μπακ μιλώντας στους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ στην Μεγαλονήσο, βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, αλλά το θέμα που προκύπτει είναι τι θα συμβεί με το συμβόλαιο του Βούρου με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο 25χρονος αμυντικός να δοθεί ως δανεικός στον ΟΦΗ, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα, χαρίζοντας τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βούρος είχε απασχολήσει τον ΟΦΗ και τον περασμένο Γερνάρη, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έχει παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την άμυνα της κρητικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ