«Η μεγαλύτερη αδικία με τον Δώνη»

«Η μεγαλύτερη αδικία με τον Δώνη»

Ο Παύλος Μυροφορίδης σχολίασε την αβεβαιότητα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Δώνη και την ανανέωση του συμβολαίου του Ένινγκ με τον Άρη.

Την άποψη ότι ο Μίκαελ Ένινγκ πρέπει να μείνει στον Άρη, εξέφρασε ο Παύλος Μυροφορίδης, ενώ σχολίασε την αβεβαιότητα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Δώνη. Ακόμα, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ηρακλή και στο δικό του εργασιακό μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Μυροφορίδη στον Metropolis 95.5 FM:

Για την αποχή του αυτή τη σεζόν: «Μετά από 8 χρόνια συνεχούς έντασης ήταν απαραίτητη αυτή η παύση. Έχω 2-3 επαγγελματικά ραντεβού στην Αθήνα. Θα είμαι σίγουρα κάπου την επόμενη σεζόν»

Για το αν θα αναλάμβανε γενικός αρχηγός στον Άρη: «Δεν είμαι γενικός αρχηγός, είμαι τεχνικός διευθυντής. Δεν μου πάει να αλλάξω ρόλους. Έχω πετύχει πράγματα που δεν πέτυχε άλλος. Τα 4 πρωταθλήματα σε 7 χρόνια μιλάνε από μόνα τους».

Για το αν έχει πρόταση από ομάδα Super League: «Αν δεν ρισκάρει κάποιος μαζί μου δεν μπορούμε να μάθουμε. Είτε κάνεις πρωταθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο είτε στα ερασιτεχνικά είναι το ίδιο».

Για το αν θα ήθελε να ξαναδουλέψει στη Θεσσαλονίκη: «Όπου και να είσαι το θέμα είναι να εισπράττεις αγάπη. Εγώ την είχα και στον Άρη και στον Ηρακλή και παντού. Ζητούμενο είναι οι συνθήκες εργασίες να είναι κατάλληλες για να δουλέψεις».

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έχει νιώσει όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι παράγοντες του Ηρακλή ήταν λίγοι. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος στην αδικία. Κατάφεραν να συρρικνώσουν την ομάδα αλλά όχι τον κόσμο. Αν πεις σε 30000 φίλους του Ηρακλή να πάνε στο γήπεδο, θα το κάνουν. Το έχω ζήσει».

Για την παραμονή του Ένινγκ στον Άρη: «Την αξίζει, τη δικαιούται. Τίποτα δε χαρίζεται στο ποδόσφαιρο. Δείτε τη δήλωση του Δώνη με τη βαλίτσα. Θα είναι η μεγαλύτερη αδικία στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πήρε τον Παναθηναϊκό με παιδάκια και τον έκανε να παίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ