ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Κρέσπο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα με πρόβλημα στο γόνατο, ενω ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχώρησε με χτύπημα στο γόνατο, την ώρα που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ ο Ισπανός αμυντικός ξεκινάει τη διαδικασία της επιστροφής στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης (26.05) ήταν αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο και είχε μία ευχάριστηση είδηση και ένα απρόοπτο.

Η δουλειά ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και συνεχίστηκε με οικογενειακό διπλό αρχικά στο μισό και στη συνέχεια σε ολόκληρο το γήπεδο.

Ο Ντόογκλας Αουγκούστο αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Την Τετάρτη (27.05) η ομάδα έχει ρεπό και θα προπονηθεί πάλι το πρωί της Πέμπτης (28.05) στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ