Τα δεδομένα για Νάπολι – Τσιμίκα και ο παράγοντας… Γκουλάμ

Τα δεδομένα για Νάπολι – Τσιμίκα και ο παράγοντας… Γκουλάμ

Οι Ιταλοί ανέφεραν ότι οι Παρτενοπέι θα κινηθούν για την απόκτηση του Τσιμίκα, μόνο εάν πουληθεί ή αποχωρήσει ο Γκουλάμ, με την περίπτωση του 29χρονου μπακ όμως να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον Κώστα Τσιμίκα, με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Το όνομα του 24χρονου μπακ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των Ιταλών, με τους δημοσιογράφους από τη γειτονική χώρα να γράφουν για ενδιαφέρον των Νάπολι, Λάτσιο, Ιντερ και Τορίνο. Ωστόσο, αυτές που έχουν δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον είναι οι Νάπολι και Λάτσιο.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες μια από τις ιστοσελίδες που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νάπολι, ανέλυσε τα δεδομένα για την υπόθεση του Τσιμίκα, αναφέροντας ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αντίστοιχη του Φαουζί Γκουλάμ. Ο 29χρονος μπακ δεν υπολογίζεται από τον Τζενάρο Γκατούζο, με τον ιδιόρρυθμο Ιταλό να επιθυμεί την απόκτηση του 24χρονου μπακ του Ολυμπιακού. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει από την ομάδα ο Φαουζί Γκουλάμ, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα, τα οποία απαιτούνται για να γίνει το deal με τους Πειραιώτες. Οπως ανέφεραν οι Ιταλοί, η περίπτωση του Γαλλοαλγερινού όμως δεν είναι εύκολη.

Αρχικά, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022, ενώ αμείβεται με 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Παρότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκατούζο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί να σπάσει το συμβόλαιό του. Παράλληλα, εκτός από τα 4 εκατ. ευρώ, το 2017 όταν οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους, μπήκε στη συμφωνία και ένα bonus 5 εκατ. ευρώ.

Οι Ιταλοί δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες για το bonus, αλλά τονίζουν ότι είναι ένας από τους λόγους που δυσκολεύει τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η μόνη λύση είναι να βρεθεί κάποια ομάδα, είτε εντός είτε εκτός Ιταλίας, που θα θέλει να αποκτήσει τον Φαουζί Γκουλάμ, με την αξία του να έχει πέσει κατακόρυφα τον τελευταίο χρόνο. Αλλωστε, τη φετινή σεζόν πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε πραγματοποιήσει μόλις 5 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ