Ένας χρόνος Βαλμπουενά, ένας χρόνος «μαγεία» στον Ολυμπιακό! (pic+vids)

Ένας χρόνος Βαλμπουενά, ένας χρόνος «μαγεία» στον Ολυμπιακό! (pic+vids)

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Ήταν το ξεκίνημα μίας σχέσης που θα εκτόξευε και τις δύο πλευρές στα ουράνια...

27 Μαΐου 2019. Ο Ματιέ Βαλμπουενά καταφτάνει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τους «ερυθρόλευκους».

Το όνομά του προκάλεσε δέος στους οπαδούς του συλλόγου του Πειραιά, καθώς την καριέρα που έχει κάνει ο Βαλμπουενά οι περισσότεροι τη ζηλεύουν (με την καλή έννοια) και τη θαυμάζουν. Ωστόσο, υπήρχαν και μερικοί οι οποίοι δεν είδαν με… καλό μάτι την έλευση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, διότι σε ηλικία 35 χρόνων πίστευαν πως ήρθε στην Ελλάδα να βγάλει τα τελευταία ένσημα για τη σύνταξή του.

Οι δεύτεροι, διαψεύστηκαν με πάταγο! Η μεταγραφή του Βαλμπουενά είναι μία από τις καλύτερες που έχει πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, καθώς παρά την ηλικία του, ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Αγκαλιά με το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, διεκδικεί μέχρι τέλους το 18ο νταμπλ της, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας της. Το έχουμε πει και θα το λέμε συνεχώς: Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευκαιρία φέτος να γράψει ιστορία φέτος στας Ευρώπας.

Ο Βαλμπουενά λοιπόν μόνο για τα τελευταία… ένσημα δεν έχει έρθει στη χώρα μας. Είναι ο παίκτης που δίνει το μεγαλύτερο πάθος σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού, είναι ο παίκτης που θα πέσει στη «φωτιά» για τους συμπαίκτες του και θα διεκδικήσει όλες τις φάσεις. Είναι ο παίκτης που μπορεί πανεύκολα να ξεσηκώσει ολόκληρο το «Γ. Καραϊσκάκης» με τις βιρτουόζικες ενέργειές του. Μα πάνω απ’ όλα, είναι ο παίκτης που έχει δώσει ουσία με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό. Ποια είναι η ουσία; Γκολ, ασίστ και όλα όσα μπορούν να δώσουν νίκες σε μία ομάδα.

Σε 33 εμφανίσεις συνολικά, Ο Βαλμπουενά μετράει 8 γκολ, 21 ασίστ και είναι ένα… ρομπότ το οποίο δεν σταματά να παίζει, δεν σταματά να προσπαθεί. Είναι 35 χρόνων, ωστόσο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα έχει 2.231 λεπτά συμμετοχής. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πετυχαίνει ένα γκολ ή μία ασίστ ανά 77 λεπτά! Τρομερές επιδόσεις από έναν… συνταξιούχο!

Και φυσικά η ανταμοιβή για όλη την προσφορά του στον Ολυμπιακό, δεν θα μπορούσε να μην είναι η ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα που έχει αγαπήσει. Έως το καλοκαίρι του 2021. Μία ακόμη χρονιά, όπου ο Γάλλος θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης»!

Δείτε μερικά από τα σπουδαία επιτεύγματα του «μάγου» Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ