Απίστευτη νέα παραδοχή για την πολυϊδιοκτησία από τον Μίσιτς: «Χάσαμε 7 βαθμούς γιατί ο πρόεδρός μας είναι ιδιοκτήτης της Ξάνθης»

Απίστευτη νέα παραδοχή για την πολυϊδιοκτησία από τον Μίσιτς: «Χάσαμε 7 βαθμούς γιατί ο πρόεδρός μας είναι ιδιοκτήτης της Ξάνθης»

Και ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ μίλησε στην Κροατία για την ιδιοκτησία της Ξάνθης από τον Ιβάν Σαββίδη!

Ο Φάμπιο Στάρτζεον άνοιξε τον χορό της παραδοχής της παρανομίας του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της κοινής ιδιοκτησίας με την Ξάνθη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ακριτικής ΠΑΕ, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ξέρει τι γίνεται μετξύ των δύο ΠΑΕ. Διότι λίγες ώρες μετά, ήρθε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, να παραδεχθεί δημόσια, εκτός ελλάδος, τη σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την Ξάνθη.

Ο λόγος για τον ηγέτη του ΠΑΟΚ, Γιόσιπ Μίσιτς. Ο οποίος σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην κροατική εφημερίδα «Vecernji», παραδέχθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, είναι και ιδιοκτήτης της Ξάνθης. Για την ακρίβεια, ο Κροάτης μέσος σημείωσε επί λέξει ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε επειδή ο Σαββίδης έχει «μερίδιο στην ιδιοκτησία» της Ξάνθης.

Αναλυτικά και επί λέξει στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Ο Ολυμπιακός που προηγείται έχει 14 βαθμούς περισσότερους από εμάς, που είναι ανέφικτο (να ανατραπεί). Αυτή τη σεζόν μας αφαίρεσαν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μεριδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας».

Οπως γίνεται αντιληπτό, όταν και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αναφέρονται αναλυτικά στο θέμα της κοινής ιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, καθίσταται σαφές πως ό,τι κι αν πουν από εδώ και πέρα οι υπεύθυνοι των συλλόγων, όσαν αφηγήματα κι αν σκαρφιστούν, η σκληρή πραγματικότητα δεν αλλάζει. Με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη να επιβεβαιώνεται ότι σώθηκαν από τον υποβιβασμό, αποκλειστικά και μόνο λόγω της τροπολογίας Γεραπετρίτη.

Πάντως, πέρα από την εξόχως σημαντική τοποθέτηση για το θέμα ΠΑΟΚ – Ξάνθη, ο Μίσιτς υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό: «Βλέπουμε την ευκαιρία για ένα τρόπαιο στο Κύπελλο, όπου αντίπαλός μας είναι πάλι ο Ολυμπιακός. Νικήσαμε στον πρώτο ημιτελικό στην έδρα μας με 3-2 και περιμένουμε τον επαναληπτικό».

Επίσης, ανέφερε ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, το οποίο, ωστόσο, θα ισχύσει αφού συμφωνήσει για την αγορά του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Αναφέροντας, μάλιστα, ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει ήδη ενημερώσει ότι θα πληρώσει την οψιόν: «Προς το παρόν είμαι δανεικός έως το τέλος της σεζόν, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να πληρώσει την οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιό μου με τη Σπόρτινγκ και φτάνει τα 2.000.000 ευρώ. Εχω ήδη υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ και τώρα περιμένω τους συλλόγους να ολοκληρώσουν το δικό τους κομμάτι. Η οψιόν είναι ενεργή έως το τέλος Ιουνίου και ελπίζω ότι η δουλειά θα έχει ολοκληρωθεί έως τότε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ