Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Βίσλα «σπρώχνει» τον Μπάσα στον Παναθηναϊκό

Το ενδιαφέρον του Τσάβι Ρόκα για τον Αλβανό αμυντικό χαφ έχει κινητοποιήσει την πολωνική ομάδα.

Η Βίσλα «σπρώχνει» τον Μπάσα στον Παναθηναϊκό | to10.gr

Ο Βουλνέτ Μπάσα αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι ο μόνος… Αντίστοιχη διάθεση έχει η διοίκηση της Βίσλα Κρακοβίας, σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο Πρέμισλαβ Γκάιζλερ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πολωνός ρεπόρτερ αποκαλύπτει ότι η πολωνική ομάδα έχει υψηλό χρέος και προσπαθεί να απαλλαγεί από κάποιους παίκτες. Ο Μπάσα εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία και η πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό θα ήταν η ιδεατή για τη Βίσλα.

Το ρεπορτάζ του Γκάιζλερ αναφέρει ότι οι παράγοντες της Βίσλα πιέζουν τον Μπάσα να λύσει το συμβόλαιο του. Πάντως, δεν αναφέρει πως αντιδρά ο Αλβανός ποδοσφαιριστής στην πίεση της διοίκησης, αφού ενδεχομένως να του οφείλονται δεδουλευμένα που σίγουρα δεν θα παρατήσει.

Ο 30χρονος χαφ αρέσει πολύ στον Τσάβι Ρόκα, αλλά δεσμεύεται με τη Βίσλα μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Επιπλέον, υφίσταται οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο, με τη συναίνεση των δύο συμβαλλομένων.

Αυτό ήταν και το μήνυμα του Ρόκα στον Μπάσα για να συζητήσουν: να αποδεσμευτεί. Ο Καταλανός θέλει τον Μπάσα στον Παναθηναϊκό αφού τον εκτιμά, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τα δικαιώματα του.