Παναθηναϊκός: Ανησυχία με Πούγγουρα εν όψει Play Off

Παναθηναϊκός: Ανησυχία με Πούγγουρα εν όψει Play Off

Το πρώτο δίτερμα μετά τον κορωνοϊό άφησε αρκετές... απώλειες ανάμεσα στους παίκτες του Γιώργου Δώνη.

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μην έχει τον Αχιλλέα Πούγγουρα στα πρώτα παιχνίδια των Play Off τίθεται ο Γιώργος Δώνης. Ο 25χρονος αμυντικός αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό και σε συνδυασμό με το ιστορικό του, προκαλεί προβληματισμό στο ιατρικό επιτελείο.

Ο Πούγγουρας ένιωθε πόνους στο ίδιο σημείο στις αρχές της άνοιξης, όμως αυτοί είχαν εκλείψει. Την Τετάρτη πόνεσε ξανά και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Την Πέμπτη ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πάντως, επειδή ο Πούγγουρας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον προσαγωγό, είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα και να μην προλάβει τις πρώτες αγωνιστικές.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο δίτερμα μετά τον κορωνοϊό είχε τα… θύματα του. Πέραν των Μπεκ, Τζαβίδα που έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο, εκτός προπόνησης έμειναν οι Μακέντα (ενοχλήσεις στη μέση), Ανουάρ (ψύξη), Αποστολάκης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς). Επίσης ο Χατζηγιοβάνης είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και δεν έλαβε μέρος στο τελευταίο μέρος της προπόνησης.

Αυτό ήταν αναμενόμενο ως ένα βαθμό για τον Γιώργο Δώνη, αφού οι παίκτες είχαν συνηθίσει να μην έχουν ένταση, τα έδωσαν όλα στο διπλό και για αυτό την επόμενη μέρα «έβγαλαν» προβλήματα. Έτσι, την Πέμπτη ο Δώνης μείωσε την ένταση των ασκήσεων και οι παίκτες έκαναν προθέρμανση, ακολούθησε άσκηση κατοχής μπάλας και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τριών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ