Γιαννιώτας: «Ο Άρης είναι πάντα στο μυαλό μου»

Γιαννιώτας: «Ο Άρης είναι πάντα στο μυαλό μου»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον Άρη αφήνει ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση που είχε αναπτύξει με τον Άρη όταν αγωνιζόταν εκεί και μιλώντας στον Metropolis δεν έκρυψε πως στη σκέψη του υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη ζωή στην Κύπρο και το πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνα: «Η ζωή κυλά ήσυχα εδώ στην Κύπρο, δεν έχουμε τα προβλήματα που υπάρχουν σε άλλες χώρες. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος κοινωνικός, μου αρέσει να βγαίνω έξω και να μιλώ με ανθρώπους, το να κυκλοφορείς έξω και να μη βλέπεις άνθρωπο μου φάνηκε πολύ περίεργο. Ελπίζω ότι δεν θα το ξαναζήσουμε ποτέ. Ας είναι ένα μάθημα για όλους μας ώστε να προσέχουμε στο μέλλον. Στην Κύπρο ήταν πολύ πιο αυστηρά τα μέτρα, μπορούσες να στείλεις μόνο ένα μήνυμα τη μέρα, κι εγώ το χαράμιζα στην προπόνηση. Τώρα σταμάτησε και το ποδόσφαιρο. Κατανοώ το πρόβλημα, όμως πιστεύω πως με τις οδηγίες των γιατρών θα μπορούσε να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα. Οι αρμόδιοι πήραν την απόφαση, είναι σεβαστή και κοιτάμε παρακάτω».

Για τον Άρη και το αν θα επέστρεφε: «Μεγάλωσα με τον Άρη, τον παρακολουθώ όπως τον παρακολουθούσα και στις μικρές κατηγορίες. Ο Άρης για μένα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου. Μεγάλωσα στον σύλλογο. Ο Άρης μου έδωσε το εισιτήριο στο όνειρο να γίνω ποδοσφαιριστής. Φυσικά και θα επέστρεφα. Ο Άρης είναι πάντα στο μυαλό μου. Το μόνο που έμαθα στο ποδόσφαιρο είναι ποτέ να μη λες ποτέ και για τίποτα. Είναι η πόλη μου, η ομάδα που μεγάλωσα. Βεβαίως, υπάρχουν και οι προτεραιότητες στη ζωή, η υγεία πρώτα από όλα, πώς θα κυλήσει η ζωή και μετά φτιάχνεις τα σχέδιά σου».

Για το ενδιαφέρον του Άρη να επαναφέρει τον Ματέο Γκαρσία: «Είναι αξιόλογος παίκτης, έδειξε πολύ καλά στοιχεία την περίοδο που έπαιξε στον Άρη. Το να μην πήγε μια χρονιά καλά δεν σημαίνει ότι μειώνεται η αξία του. Το πέρασα κι εγώ αυτό και ξέρω. Θα βοηθήσει πολύ, το έδειξε και στην πρώτη του χρονιά».

Για τον Ιντέγε και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό: «Είναι θετικό ότι ομάδες από το εξωτερικό ζητούν παίκτες του Άρη. Αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται. Τα προηγούμενα χρόνια πολύ δύσκολο να έφευγαν παίκτες του Άρη με μεταγραφή. Είναι καλό για τον Άρη να πουλά παίκτες, άλλωστε όλες οι ομάδες έτσι κάνουν. Τους δίνεις και κίνητρο έτσι ότι μπορούν να αναδειχθούν μέσω του Άρη και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσελκύσεις πιο εύκολα ποδοσφαιριστές».

Για τη μάχη των πλέι-οφ: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι πιο σταθερός. Με δεδομένη τη διακοπή, θα έλεγα ότι στην καλύτερη θέση θα είναι η ομάδα που οι παίκτες της δούλεψαν καλύτερα την περίοδο της καραντίνας. Οι τραυματισμοί θα είναι πολλοί. Όσοι έχουν βάθος στον πάγκο και είναι πιο έτοιμοι θα έχουν πλεονεκτήματα. Το βλέπω και σε εμάς αυτό. Όποιος έχει τους λιγότερους τραυματισμούς θα τα πάει και καλύτερα. Θα υπάρξουν μυικοί τραυματισμοί. Με μια κατάλληλη διαχείριση του ρόστερ και με καλή ζωή μπορούν να ανταπεξέλθουν. Είναι στο 50-50 οι πιθανότητες για όλες τις ομάδες».

Για το αν ο Άρης μπορεί να πάρει το Κύπελλο: «Γιατί όχι; Καλά στοιχεία έδειξε και ο κόσμος για διψά για το τρόπαιο. Αν το φέρει τώρα με την πανδημία, η επιτυχία θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όλους».

Για την Εθνική ομάδα: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, βρήκε τα πατήματά της. Αν είμαστε και λίγο τυχεροί σε κάποιες κληρώσεις, δεν μας λείπει κάτι άλλο. Υπάρχουν θέματα ποιότητας, πολλές ομάδες είναι πιο ποιοτικές από εμάς, όμως και τα προηγούμενα χρόνια που ήμασταν πιο δυνατοί υπήρχε ποιοτική απόσταση από ομάδες όπως η Ιταλία ή η Ισπανία. Όμως με πειθαρχία και δουλειά κάναμε θαύματα. Μπορούμε να το επαναλάβουμε αυτό. Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω και περιμένω την κλήση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ