Μποροβήλος: «Χωρίς κόσμο, τουλάχιστον στην αρχή»

Μποροβήλος: «Χωρίς κόσμο, τουλάχιστον στην αρχή»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας και αναφέρθηκε στην πρόταση του ΟΦΗ για διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων.

Στην τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας και σε όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν αναφέρθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας, μίλησε για την πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ για την παρουσία κόσμου στα παιχνίδια και επισήμανε ότι τα πρώτα ματς θα γίνουν σίγουρα κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα των διαιτητών, τονίζοντας ότι ήταν απόφαση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να μπουν Ελληνες διαιτητές στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis:

Για την τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ: «Εγινε η κλήρωση των πλέι άουτ και βγήκε το πρόγραμμα των πλέι οφ. Το σημαντικό ήταν να ξεκινήσουμε και πως ξεκινάμε υγιείς, οι ομάδες δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα. Ηταν απόφαση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να μπουν Ελληνες διαιτητές στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ελπίζουμε να δείξουν ότι αξίζουν. Οσον αφορά την γραμμή του οφσάιντ, αφού παίξαμε έτσι όλη τη χρονιά ας την ολοκληρώσουμε έτσι και του χρόνου βλέπουμε. VAR θα υπάρχει κανονικά».

Για την πρόταση του ΟΦΗ για 20% του κόσμου στα γήπεδα: «Συζητήθηκε, αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση γιατί το πρωταρχικό είναι να είμαστε ασφαλείς και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Θα είμαστε χωρίς κόσμο τουλάχιστον στην αρχή».

Για το αν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό λόγω των κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα, δεν νομίζω πως μπορούμε να το δούμε άμεσα αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ