Με το… βλέμμα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ (pic)

Με το… βλέμμα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ (pic)

Το πρωτάθλημα αρχίζει οριστικά το επόμενο Σαββατοκύριακο και στον ΠΑΟΚ έχουν ρίξει πλέον όλο το βάρος στην προετοιμασία για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα πλέι οφ ξεκινούν και ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα. Στην προπόνηση της Παρασκευής, η δουλειά αφορούσε και τόσο τη φυσική κατάσταση όσο και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα ενώ θυμίζουμε ότι για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ντόουγκλας Αουγκούστο, στους τιμωρημένους Ίνγκασον και Γιαννούλη αλλά και στους μακροχρόνια απόντες Ζαμπά και Κρέσπο.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο κύβος ερρίφθη. Η Super League ξεκινάει και πάλι και πλέον το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα των Play Offs κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (07.06, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το τοπίο μετά την επιστροφή στις προπονήσεις ήταν θολό. Πλέον όμως όλα είναι ξεκάθαρα. Η ποδοσφαιρική δράση ξαναρχίζει και ο Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του καλούνται να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη, η οποία έρχεται με ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Η προπόνηση της Παρασκευής (29.05) είχε και πάλι δουλειά σε όλους τους τομείς. Πρώτα γυμναστική και τρέξιμο και στη συνέχεια παιχνίδια κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας και δίτερμα. Το Σάββατο (30.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ