Διασυρμός Σαββίδη στη Ρωσία για την πολυιδιοκτησία!

Διασυρμός Σαββίδη στη Ρωσία για την πολυιδιοκτησία!

«Αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί από τον ΠΑΟΚ για την απάτη της οικογένειας Σαββίδη που καταδικάστηκε για κατοχή μετοχών στην Ξάνθη» αναφέρει το Ρωσικό σάιτ sports.ru! Μετά τους Στάρτζεον, Μίσιτς και το Ρωσικό σάιτ διεθνοποιεί το σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας!

Αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποδεδειγμένη, από τα δικαστήρια σε όλους τους βαθμούς, πολυιδιοκτησία. Ο Ιβάν Σαββίδης μετά την απίστευτη στιγμή της εισβολής με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο φρόντισε να… διαφημίσει για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της ξεκάθαρης παρανομίας να κατέχει δύο συλλόγους στο ίδιο πρωτάθλημα.

Τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Ένα σκάνδαλο που όσο και αν η Κυβέρνηση προσπάθησε να… καλύψει μετατρέποντας τον υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών, όσο και αν τα «πιστόλια» του Ιβάν προσπάθησαν να «κρύψουν» από το εξωτερικό αποκαλύπτεται μέρα με την μέρα παντού.

Πόσο δε μάλιστα, στην πατρίδα του Ιβάν Σαββίδη! Την Ρωσία, τον τόπο που ζει ουσιαστικά ο Ιβάν Σαββίδης! Εκεί όπου σημερινό δημοσίευμα Ρωσικού σάιτ αναφέρεται στην απάτη της οικογένειας Ιβάν Σαββίδη όπως χαρακτηριστικά τονίζεται!

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Στάρτζεον στην Πορτογαλία και του Μίσιτς στην Κροατία που μιλούσαν ανοικτά για την παρανομία του Σαββίδη με την κατοχή δύο συλλόγων στο ίδιο πρωτάθλημα. Δηλώσεις που μετά από τον σάλο που προκάλεσαν οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη φίμωση της αλήθειας.

Τώρα έρχεται το ρωσικό σάιτ sports.ru σε αφιέρωμα που κάνει για τον προπονητή της ΑΕΚ, Καρέρα, να κάνει λόγο για την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης!

«Τους αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί για την απάτη της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη (που αμφισβητεί), ο οποίος καταδικάστηκε για κατοχή μετοχών σε άλλο σύλλογο της Σούπερ Λιγκ, την Ξάνθη» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό κείμενο θέλοντας να εξηγήσει γιατί από το -8 της κανονικής περιόδου θα ξεκινήσει η ΑΕΚ του Καρέρα τα πλέι οφ από το -1 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Όσο και αν το… Σαββιδοτεχνείο δουλεύει νυχθημερόν για να καλύψει τις παρανομίες του αφεντικού η αλήθεια στο τέλος θριαμβεύει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ