Πρίγιοβιτς: «Ούτε αλκοουλούχα ποτά, ούτε πάρτι»

Πρίγιοβιτς: «Ούτε αλκοουλούχα ποτά, ούτε πάρτι»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας και την παραβίαση που έκανε, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν.

Με τρεις μήνες κατ’οίκον περιορισμό τιμωρήθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όταν συνελήφθη από τις Αρχές στο Βελιγράδι, για παραβίαση καραντίνας.

Με ανάρτησή του, ο Σέρβος επιθετικός έδωσε τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και παράλληλα αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε για την ενίσχυση της μάχης κατά του κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι,

Όπως γνωρίζετε στις αρχές Απριλίου έγινε ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη και εγώ και μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ. Τώρα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα μετά από αρκετή σιωπή από την πλευρά μου να ξεκαθαρίσω το τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Στις 3 Απριλίου μετά από την ατομική μου προπόνηση, πήγα για φαγητό στο Crown Plaza στο Βελιγράδι. Το λόμπι ήταν ανοιχτό και σέρβιρε κανονικά φαγητό. Υπάρχουν άλλα 18 άτομα μαζί μου την ίδια ώρα στον χώρο, αλλά όχι στην ίδια παρέα με εμένα. Μόνο δυο φίλοι που ήταν ήδη εκεί πριν πάω εγώ και ήρθαν να με δουν αλλά διατηρώντας μια λογική απόσταση.

Σε αντίθεση με τα όσα γράφτηκαν στα ΜΜΕ, δεν υπήρχε ούτε αλκοουλούχα ποτά, ούτε πάρτι. Ήμουν εκεί για φαγητό και μάλιστα πριν από τις 5 το απόγευμα που ήταν και το σχετικό όριο για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν στον χώρο τον συγκεκριμένο βρισκόταν την ίδια ώρα πάνω από πέντε άτομα.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για ότι έγινε και παράλληλα το βρίσκω σημαντικό να σας εξηγήσω το τι έγινε από την δική μου οπτική γωνία.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, αποφάσισα να δώσω την προσωπική μου συνεισφορά για να παλέψω για την συγκεκριμένη κατάσταση, υποστηρίζοντας όσους είναι κοντά μου, όπως τον Δήμο που διαμένω (μαζί με τον αδελφό μου Νεμάνια Μάτιτς), το Κέντρο Υγείας στο Πριμπόι, την σερβική αστυνομία και κάποιους που είναι μακριά από εμένα όπως την οργάνωση Projeto Karanba στην Βραζιλία.

Το Projeto Karanba είναι ένα κοινωνικό πρόγραμμα που βοηθάει παιδιά σε υποβαθμισμένες γειτονιές κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο, που είναι μια από τις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από την παρούσα κατάσταση.

Θέλω να σας ενθαρρύνω όλους να με συμμετέχετε μαζί μου σε αυτή την καμπάνια για να υποστηρίξουμε αυτή την όμορφη προσπάθεια που κάνει τόσα πολλά για να βοηθήσει τους ανθρώπους.

Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε και να σταθούμε ο ένας στον άλλον σε αυτή την παγκόσμια μάχη.

Μείνετε δυνατοί και να προσέχετε.

Πρίγιο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ