Ολυμπιακός: Ολες οι λεπτομέρειες από την πρόβα τζενεράλε στο Καραϊσκάκη – Οι 11άδες, οι σκόρερ, ποιοι ξεχώρισαν

Ολυμπιακός: Ολες οι λεπτομέρειες από την πρόβα τζενεράλε στο Καραϊσκάκη – Οι 11άδες, οι σκόρερ, ποιοι ξεχώρισαν

To10.gr έμαθε τα πάντα για το (σε συνθήκες επίσημου αγώνα) φιλικό του Ολυμπιακού με τον... Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και τα καταγράφει.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται. Ετοιμάζεται να παίξει ποδόσφαιρο. Ετοιμάζεται να διατηρήσει τα κεκτημένα. Ετοιμάζεται, όχι να παραμείνει στην κορυφή, αλλά να διευρύνει τη διαφορά του από τους διώκτες του. Να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, να δείχνουν απολύτως έτοιμοι για τη νέα πρόκληση και την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρωί του Σαββάτου ο Μαρτίνς είδε τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν το τελευταίο κρίσιμο τεστ, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σκληρό και δυνατό τεστ. Που κρίνεται απολύτως επιτυχημένο. Με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης… τον Ολυμπιακό. Σε μια φιλική αναμέτρηση-πρόβα τζενεράλε, που τα είχε όλα. Δυναμη, πάθος, ανταγωνισμό, σκληρό παιχνίδι και δίψα για τη νίκη.

Ο Μαρτίνς έδειξε με τη «βασική» 11άδα που επέλεξε, ότι θα ακολουθήσει την πεπατημένη στην Τούμπα. Οτι θα παίξει με τους… γνωστούς 11. Με αυτούς που έχουν κουβαλήσει για περισσότερο διάστημα το κάρο τη φετινή σεζόν.

Η «ΚΟΚΚΙΝΗ» ομάδα, που ουσιαστικά ήταν και οι «βασικοί», αποτελούνταν από τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. Σε σχηματισμό 4-3-3, με τον Βαλμπουενά να αγωνίζεται σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και να συγκλίνει.

Αντίπαλοί τους οι «ΚΙΤΡΙΝΟΙ», που αποτελούνταν από τους: Αλέν, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Σισέ, Τοροσίδης (αριστερός μπακ), Καφού, Ξενιτίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο, Χασάν. Ο σχηματισμός ήταν 4-2-3-1, με τον Φορτούνη στο «10» και τους Λάζαρο, Μπρούνο στα δύο άκρα.

Η αναμέτρηση έληξε με νικητές του «Κόκκικους», με σκορ 3-1, και πρωταγωνιστές δύο ποδοσφαιριστές που άλλαξαν ομάδες! Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, που σκόραρε και με τις δύο φανέλες, αλλά και τον Κώστα Φορτούνη, που άλλαξε ομάδα στο ημίχρονο και άλλαξε τους της φιλικής αναμέτρησης.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 υπέρ των «Κόκκινων», με τον Μασούρα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ με σουτ στην κίνηση, μετά από ενέργεια του Ελ Αραμπί.

Στην ανάπαυλα του φιλικού ο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει σχηματισμό στους «βασικούς». Ο Φορτούνης πήγε με τους «Κόκκινους» αντί του Μασούρα, ο Βαλμπουενά έμεινε στην ομάδα και για ένα διάστημα ο Ολυμπιακός έπαιξε και με τους δύο «εγκεφάλους» του, αλλά σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Καμαρά διπλασίασε τα γκολ των «Κόκκινων» με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από ασίστ του Ελληνα επιτελικού μέσου και αμέσως έδωσε τη θέση του στον Ραντζέλοβιτς, που πήρε θέση στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Και μετά από κάθετη του Φορτούνη, «έγραψε» το 3-0 καθώς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Αλέν.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης (σ.σ. είπαμε, το παιχνίδι διεξήχθη σε κανονικές συνθήκες, με διαιτητές και όλα όσα περιλαμβάνει ένας αγώνες), ο Μασούρας πέτυχε το μοναδικό γκολ για τους Κίτρινους, κερδίζοντας τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκορερ του φιλικού και μάλιστα με δύο διαφορετικές ομάδες.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι στο τέλος του αγώνα ο Μαρτίνς δοκίμασε για περίπου 15 λεπτά δίδυμο στην επίθεση τους Ελ Αραμπί και Χασάν, με τον Φορτούνη αριστερό εξτρέμ και τον Ραντζέλοβιτς δεξιά.

Στο τέλος του αγώνα ο Μαρτίνς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για όσα είδε. Πρώτα από όλα για την πολύ καλή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, που είναι και το βασικό ζητούμενο σε αυτή τη φάση. Δεύτερον, για το γεγονός ότι τα περισσότερα πράγματα που ζήτησες, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο ομάδες. Και τρίτον, διότι είδε πως όλοι οι παίκτες του έδωσαν το 100% για να διεκδικήσουν θέση στα πλάνα του. «Μπράβο σε όλους. Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς. Δίνοντας ραντεβού μαζί τους για τη Δευτέρα, όταν ο Ολυμπιακός θα μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή στη δράση και την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ