ΠΑΟΚ: Οικογενειακό φιλικό στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Οικογενειακό φιλικό στην Τούμπα

Οικογενειακό διπλό στο γήπεδο της Τούμπας περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον ΠΑΟΚ.

Με ένα οικογενειακό φιλικό συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ το Σάββατο. Οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα έχουν ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις μπαίνοντας σε ρυθμούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της Super League φτάνει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με οικογενειακό φιλικό στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί του Σαββάτου (30.05).

Μετά από μία σκληρή μάχη για 90 λεπτά οι Μαύροι και οι Γκρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και να τους δει να εφαρμόζουν όλα όσα δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ για τους Μαύρους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ελ Καντουρί ήταν αυτός που που διαμόρφωσε το τελικό 1-1, στην επανάληψη.Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (01.06) στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ