Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτή είναι η επιστολή του Αλαφούζου στον Δώνη

Διαβάστε τι έγραψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον προπονητή του για τη συνεργασία τους.

Αυτή είναι η επιστολή του Αλαφούζου στον Δώνη | to10.gr

«Διέρρευσε» όπως ήταν αναμενόμενο, η επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Γιώργος Δώνη. Το περιεχόμενο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαν διαδοθεί και υποστήριζαν ότι ο Αλαφούζος ζήτησε από τον Δώνη να διακόψουν τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οξύμωρο είναι ότι στο τέλος της επιστολής, ο Αλαφούζος ζήτησε από τον Δώνη να μην δημοσιοποιήσει την επιστολή του. Ωστόσο, το περιεχόμενο «διέρρευσε» από το περιβάλλον του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, από τη διοίκηση του Τριφυλλιού διευκρίνισαν ότι εκείνοι δεν δημοσιοποίησαν το παραμικρό σχετικά με την επιστολή.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του Αλαφούζου στον Δώνη:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία.

Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο.

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μέρα την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση.

Είμαι στη διάθεση σου να τα πούμε κι από κοντά αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας.

Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού.

Με τιμή, Γιάννης Αλαφούζος».