Κολονέλο: Θέλουμε να βγούμε στο Champions League και να πάρουμε το Κύπελλο»

Κολονέλο: Θέλουμε να βγούμε στο Champions League και να πάρουμε το Κύπελλο»

Ο εκ των συνεργατών του Μάσιμο Καρέρα μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ στο υπόλοιπο της σεζόν που αρχίζει και πάλι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Τζανλούκα Κολονέλο μίλησε στην Corriere dello Sport με αφορμή την επανέναρξη της σεζόν στη χώρα μας και αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΚ που δεν είναι άλλοι από τη δεύτερη θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου όπως τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επανέναρξη της σεζόν: «Έχουμε επιστρέψει στη δουλειά εδώ και πάνω από ένα δεκαήμερο. Η ΑΕΚ είναι ένας από τους πιο οργανωμένους συλλόγους στην Ελλάδα. Έχουμε πρόσβαση στο προπονητικό κέντρο, κάτι που μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Η κανονική σεζόν έχει τελειώσει και τώρα θα παιχτούν τα πλέι οφ. Είμαστε ένα βαθμό από τη δεύτερη θέση που θα μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε στα προκριματικά του Champions League. Θέλουμε να ακούσουμε τον ύμνο του Champions League την ερχόμενη σεζόν. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα είναι μια καυτή περίοδος, όχι μόνο από τις καιρικές συνθήκες».

Για τη ζέστη που επικρατεί στην Ελλάδα και πως θα επηρεάσει την αγωνιστική δράση: «Τον Μάιο έφτασε ακόμα και 40 βαθμούς. Φανταστείτε τι θα συμβεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Πρέπει να επιστρέψουμε στα γήπεδα και ευτυχώς θα παίζουμε στις 21.30 κάτι που θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τη μεγάλη ζέστη τις απογευματινές ώρες. Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε συνεχή ενυδάτωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ