Εξελίξεις με Χασάν και Γκασπάρ στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Χασάν και Γκασπάρ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την παραμονή τόσο του Αχμέντ Χασάν αλλά και του Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παράλληλα όμως «τρέχει» και διάφορες υποθέσεις για την επόμενη σεζόν. Πέρα λοιπόν από το κομμάτι της ενίσχυσης στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο προσπαθούν να τα βρουν και για την παραμονή τον Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Γκασπάρ.

Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τους δύο παίκτες και τις ομάδες τους, την Μπράγκα και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντίστοιχα, και σήμερα ή αύριο θα γίνουν επίσημες οι επεκτάσεις των δανεισμών τους ως το φινάλε της σεζόν.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός θα επαναδιαπραγματευτεί με τις δυο πορτογαλικές ομάδες για τη μετέπειτα συνέχιση της συνεργασίας του με τους δυο ποδοσφαιριστές, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τους θέλει και τους δυο ενόψει της νέας σεζόν στο ρόστερ. Το θέμα ειναι ο τρόπος που ο Χασάν και ο Γκασπάρ θα μείνουν στο λιμάνι, αφού οι ρήτρες στα συμβόλαια και των δυο είναι αρκετά υψηλές, με τον Ολυμπιακο να προσπαθεί να τις «ρίξει» για να τους αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ