Ολυμπιακός : Παίζει δυνατά για τον Μπάμπα

Ολυμπιακός : Παίζει δυνατά για τον Μπάμπα

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία έχει πολύ καλή γνώμη για τον Τζόναθαν Μπάμπα, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην Σεντ Ετιέν και ο Ισπανός κόουτς έχει μιλήσει με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων για τον παίκτη. Ο Γκαρθία θεωρεί πως ο 21χρονος επιθετικός είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα του […]

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία έχει πολύ καλή γνώμη για τον Τζόναθαν Μπάμπα, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην Σεντ Ετιέν και ο Ισπανός κόουτς έχει μιλήσει με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων για τον παίκτη.

Ο Γκαρθία θεωρεί πως ο 21χρονος επιθετικός είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα του λιμανιού και οι πειραιώτες καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Μπάμπα κάνει μια πολύ καλή σεζόν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα μόλις ο Γκαρθία ανέφερε το όνομα του νεαρού επιθετικού. Επισημοποίησε το ενδιαφέρον του στην πλευρά του παίκτη και όλα είναι ανοιχτά. Το συμβόλαιο του παίκτη με τη Σεντ Ετιέν λήγει το καλοκαίρι και η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Μια προσπάθεια που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς για τους στεφανουά, καθώς ο νεαρός άσος αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο Μπάμπα έχει αυτή τη στιγμή το δικαίωμα να μιλήσει με ομάδες κι ενδεχομένως να συμφωνήσει με κάποια από αυτές, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Από τη δική της πλευρά η Σεντ Ετιέν θα θελήσει να δώσει άμεσα τον νεαρό Γάλλο στράικερ, αν διαπιστώσει (μέσα στις επόμενες μέρες) πως δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας για υπογραφή νέου συμβολαίου. Οι Γάλλοι πάντως θεωρούν ότι η Σεντ Ετιέν θα κάνει μιαν ακόμα προσπάθεια για να πείσει τον παίκτη να παραμείνει, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και είναι ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως ο Γκαρθία θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε μίλησε στη διοίκηση των πρωταθλητών για τον νεαρό Γάλλο.

Έχει κι άλλες επιλογές

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Τζόναθαν Μπάμπα δεν είναι η μοναδική επιλογή των πειραιωτών. Η λίστα που έχουν καταρτίσει οι ερυθρόλευκοι περιλαμβάνει κι άλλα ονόματα, για τα οποία έχει φυσικά ενημερωθεί ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που θέλουν τον Γκαρθία να έχει ξεχωρίσει έναν ακόμα παίκτη, στις συζητήσεις που είχε με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει το όνομα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ