Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδιάβαστος ο Κυριάκος: «Θέλουμε 7 βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό»

Ο Κυριάκος Κυριάκος εν όψει των πλέι οφ δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θέλει 7 βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό για να στεφθεί πρωταθλητής, κάτι που δεν είναι φυσικά αλήθεια, μιας και η διαφορά είναι στους 14.

Αδιάβαστος ο Κυριάκος: «Θέλουμε 7 βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό» | to10.gr

Στην επιστοφή του ΠΑΟΚ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και στα πλέι οφ που υπάρχουν μπροστά αναφέρθηκε ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος ωστόσο πιθανότατα να μην έχει δει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ έγραψε στο Facebook πως ο ΠΑΟΚ θέλει εφτά βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, δείχνοντας… αδιάβαστος, αφού ο ΠΑΟΚ είναι στο -14, λόγω του σκανδάλου της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, που παραδέχονται ακόμα και παίκτες του δικεφάλου όπως ο Μίσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος για πρωτάθλημα, Κύπελλο και ΠΑΟΚ:

«Σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό, εμείς προσπαθούμε να επιστρέψουμε στις παλιές αγαπημένες μας συνήθειες, στο ποδόσφαιρο.

Ξεκινάμε την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα μετά από 3 μήνες (εγώ προσωπικά μετά από έναν χρόνο) και η διαχείριση πρέπει να είναι πρωτοφανής, προσεκτική, προσαρμοσμένη.

Πριν τη διακοπή ο ΠΑΟΚ πέρασε την αγωνιστική κρίση της τριετίας. Έρχονται 11 ή 12 παιχνίδια που αυτή η οσμή κρίσης μπορεί να εξαφανιστεί. 30 βαθμοί στο τραπέζι του πρωταθλήματος και θέλουμε 7 περισσότερους από τον Ολυμπιακό, μια πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μια ακόμη κατάκτησή του.

Μπορεί να τα καταφέρουμε όλα, μπορεί και όχι, το βασικό όμως θέμα είναι να πετύχουμε ή να αποτύχουμε με το δικό μας σχέδιο, βαδίζοντας στον δικό μας δρόμο, ειλικρινείς απέναντι στο κοινό μας και στο κοινό που αγαπάει το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα αυτή έχει πολλά ακόμη να προσφέρει, όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο της, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις, όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι επιτυχίες του θεωρούνται πια περισσότερο αυτονόητες και οι αποτυχίες του είναι λόγος να πανηγυρίζουν οι αντίπαλοί του.

Αυτό όμως είναι τίτλος τιμής και καύσιμο. Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους, έχουμε μάθει πια καλά να γεμίζουμε το ντεπόζιτό μας με κίνητρα.

Καλή επανεκκίνηση, χωρίς τραυματισμούς»!