Νομική ανακωχή ανάμεσα σε Αλαφούζο – Δώνη

Νομική ανακωχή ανάμεσα σε Αλαφούζο – Δώνη

Η έλλειψη επαφών μεταξύ μεγαλομετόχου και προπονητή στον Παναθηναϊκό λειτουργεί εκτονωτικά για την ένταση. Ο Αλαφούζος περιμένει από τον Δώνη να τηρήσει τα λεγόμενα του Σεπτεμβρίου.

Η σιγή ασυρμάτου που επικρατεί από την Παρασκευή ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Γιώργο Δώνη, συνεχίζεται… Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, δεν είχε υπάρξει καμία επαφή μεταξύ του μεγαλομετόχου και του προπονητή, ούτε καν μέσω τρίτων σε μία προσπάθεια να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ενοχληθεί έντονα από τη «διαρροή» της επιστολής και τη χρεώνει στον Δώνη, θεωρώντας unfair την κίνηση του. Ωστόσο, ουδέποτε έδωσε εντολή για την άμεση διακοπή της συνεργασίας μαζί του, αφού δεν είχε τέτοια πρόθεση.

Επιπροσθέτως, ο Αλαφούζος γνωρίζει ότι εάν απολύσει τον προπονητή του, θα του καταβάλλει περίπου 450.000 ευρώ ως αποζημίωση. Ένα ποσό που θεωρεί ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει, έχοντας υπόψη του και τα λεγόμενα του Γιώργου Δώνη τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, μετά την ήττα από τον Άρη.

Τότε, στη συνάντηση που είχαν, ο Δώνης είχε επισημάνει στον Αλαφούζο ότι «για μένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι θέμα οικονομικό. Δεν έχετε να πληρώσετε κάτι, αν δεν θέλετε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας». Ο Αλαφούζος περιμένει από τον Δώνη να κάνει πράξη τα λόγια του και για αυτό, στην επιστολή δήλωνε πρόθυμος να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο και να συμβιβαστούν.

Αντίστοιχα, ο Δώνης τηρεί στάση αναμονής και θα φανεί απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις που απορρέουν από το συμβόλαιο του. Για την ώρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει καταγγείλει τη σύμβαση με τον προπονητή, οπότε ο Δώνης δεν έχει κανένα λόγο να μην ασκεί τα καθήκοντα του.

Μετά το σάλο της προηγούμενης εβδομάδας, φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν υιοθετήσει μία… νομική ανακωχή. Πιθανώς αυτό να διαρκέσει στα Play Off και αφού θα έχει εκτονωθεί η ένταση, ο Αλαφούζος θα καλέσει τον Δώνη σε συνάντηση για να διακόψουν τη συνεργασία τους σε πολιτισμένο και φιλικό κλίμα. Όπως ακριβώς άρχισε η σχέση τους…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ