Εξελίξεις στην υπόθεση του Κουρτ: Εμεινε ελεύθερος, τον κοιτάζει ο Ολυμπιακός (vids)

Εξελίξεις στην υπόθεση του Κουρτ: Εμεινε ελεύθερος, τον κοιτάζει ο Ολυμπιακός (vids)

Ο 30χρονος εξτρέμ, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στις αρχές Μαΐου to10.gr σας αποκάλυψε ότι ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι ο Γιοάν Κουρ. Ο 30χρονος εξτρέμ της Μπρεστ, ο οποίος έχει την ικανότητα και την εμπειρία να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Σήμερα, υπήρξαν εξελίξεις στην υπόθεση του Γιοάν Κουρ, καθώς όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω συνέντευξής του στη «Ouest – France», ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Ήμουν καλά εδώ. Ήθελα να συνεχίσω, όμως ο Γκρεγκ Λορενζί (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) δεν ήθελε να περιμένει. Μου είπε ότι ήθελε την απάντηση μου μέσα σε 24 ώρες. Του είπα ότι είμαι 30 ετών, ότι έχω οικογένεια και ότι δεν μπορούσα να δώσω οριστική απάντηση μέσα σε 24 ώρες. Ήθελα να σκεφτώ το Σαββατοκύριακό και να δώσω την απάντηση μου την Δευτέρα. Δεν το δέχθηκε και κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν υπολόγιζε στα αλήθεια σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε 26 συμμετοχές, έχοντας 3 γκολ και 7 ασίστ σε 1.620 λεπτά συμμετοχής.

Δηλώσεις για το διαζύγιο με τον Κουρ έκανε ωστόσο και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο παίκτης απλά ήθελε να πάει σε άλλη ομάδα. «Έμαθα ότι λέει σε διάφορες ομάδες με τις οποίες μιλάει, ότι αν του δώσουν τα ίδια χρήματα με την Μπρεστ, τότε θα πάει σε εκείνες. Ο Γιοάν μάλλον δεν γνώριζε ότι είχα αυτές τις πληροφορίες και γι’ αυτό του έδωσα 24 ώρες για την οριστική του απάντηση. Από την στιγμή που μας έλεγε ότι η Μπρεστ ήταν η προτεραιότητα του και του κάναμε μία καλή πρόταση, τότε θα περίμενε κανείς να την δεχθεί άμεσα», ανέφερε από την πλευρά του.

Ο Κουρτ έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην ακαδημία της Λιόν, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα των Λιονέ. Την τελευταία 10ετία έπαιξε κυρίως στη Ligue 2 της Γαλλίας, καταγράφοντας συνολικά 219 συμμετοχές, με 31 γκολ και 31 ασίστ, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Τρουά, Σεντάν, Γκαζελέκ Αζαξιό, Μπρεστ και Μπουρ-Περονά. Στα νιάτα του ήταν διεθνής με την Ελπίδων της Γαλλίας, ενώ η προηγούμενη εμπειρία του στη Ligue 1, πριν από τη φετινή, ήταν της σεζόν 2015-16, όταν είχε 29 συμμετοχές με τη φανέλα της Τρουά.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ