ΑΕΚ : Μοράν, ο χαφ που έλειπε από την Ένωση

ΑΕΚ : Μοράν, ο χαφ που έλειπε από την Ένωση

Τα στοιχεία του Ισπανού μέσου που είχε ανάγκη η Ένωση και φάνηκαν από το χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Έρικ Μοράν πραγματοποίησε χθες το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, με τον Ισπανό άσο να αγωνίζεται για 90 λεπτά απέναντι στον Παναιτωλικό και να δίνει ένα πρώτο δείγμα των όσων μπορούμε να περιμένουμε από εκείνον. Ο Μοράν έδειξε πως είναι ένας μέσος με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, που μπορεί να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος είτε ως κλασικός κόφτης, είτε ως «8άρι».

Χθες, παρότι είχε αναλάβει έναν ρόλο αντίστοιχο με εκείνο του Αντρέ Σιμόες, βοήθησε πολύ και δημιουργικά, επιδιώκοντας να περάσει πάσες προς την επίθεση και να αξιοποιήσει τους επιθετικούς της ΑΕΚ. Όπως έγινε στη φάση του γκολ του Λ Χωρίς να διστάσει, όποτε του δοθεί η ευκαιρία, να απειλήσει και απευθείας, όπως έκανε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρώτο δείγμα λοιπόν του Μοράν ήταν αναμφίβολα θετικό. Με τον Ισπανό χαφ να προσδίδει όπως φαίνεται στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ που έλειπαν. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον. Με την ΑΕΚ να βρίσκει στο πρόσωπο του Ισπανού μέσου τον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει δημιουργία και ζωντάνια στον άξονα, παίζοντας στο πλευρό του Σιμόες, καλύπτοντας παράλληλα τον Πορτογάλο μέσο, όταν χρειαστεί να απουσιάσει. Όπως έγινε χθες, όπου ο Μοράν αγωνίστηκε μπροστά από τα στόπερ, κάνοντας τη δουλειά του Σιμόες ανασταλτικά και φτιάχνοντας παράλληλα παιχνίδι από πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ