Έστω και έτσι, επιτέλους ποδόσφαιρο

Έστω και έτσι, επιτέλους ποδόσφαιρο

Το παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ αποτελεί τη πρώτη νίκη απέναντι στην πανδημία.

Τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινούν το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Τα πράγματα, φυσικά, δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τη προ κορωνοϊού εποχή.

Το Κλεάνθης Βικελίδης που θα ήταν κατάμεστο από τους οπαδούς του Άρη θα είναι άδειο, όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά μέτρα προστασίας και τις κυβερνητικές οδηγίες, δεν θα γίνουν συνεντεύξεις τύπου και δηλώσεις στη μεικτή ζώνη.

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο, δηλαδή. Όπως φυσικά αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής και τη καθημερινότητά μας. Ακόμα και έτσι, όμως, επιτέλους ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ, είναι η πρώτη νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου απέναντι στη πανδημία του κορωνοϊού. Μακάρι να ακολουθήσουν πολλές ακόμα.

Ο Άρης θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη διαδικασία των πλέι οφ. Να πετύχει οσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να τερματίσει στη καλύτερη δυνατή θέση.

Ερωτηματικό, φυσικά, μεγάλο αποτελεί το πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας. Θα το δούμε στο χορτάρι αυτό.

Ο μεγάλος στόχος φυσικά για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ δεν είναι άλλος από τη πρόκριση στον τελικό και τη κατάκτηση του κυπέλλου. Τα δεδομένα του ημιτελικού με την ΑΕΚ θα ήταν τελείως διαφορετικά σε ενα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως οι παίκτες του Άρη είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν ολα για να φέρουν τη πρόταση.

Παράλληλα με το αγωνιστικό, τρέχει και ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Άρης ξεκίνησε απο εκεί που έπρεπε , από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός κέρδισε με τη δουλειά του το νέο συμβόλαιο. Με αποδοχές, μάλιστα, χαμηλότερες απο τις προ κορωνοϊού απαιτήσεις του. Δείγμα οτι ήθελε να μείνει στην ομάδα, όπως και έγινε.

Μέσα στις επόμενες μέρες πιθανότητα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ Άρης. Πολλά σε οτι αφορά τον σχεδιασμό θα κριθούν από την άρση του BAN της FIFA , με τους ανθρώπους του Άρη να είναι υποχρεωμένοι μέχρι τότε να δουλεύουν δυο πλάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ