Παναθηναϊκός: Εστιάζει στη «La Fábrica» ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Εστιάζει στη «La Fábrica» ο Ρόκα

Ο Καταλανός προσπαθεί να πείσει τον Ντάνι Πογιάτος να αφήσει τη Μαδρίτη για την Αθήνα, ενώ καιροφυλακτεί για τον Άντονι Ιραόλα.

Η πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι ο Άντονι Ιραόλα. Όμως, η εξαιρετική σεζόν του Βάσκου με τη Μιραντές αυξάνει κατακόρυφα το δείκτη δυσκολίας για την απόπειρα του Ρόκα. Για αυτό, ναι μεν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Ιραόλα, αλλά προετοιμάζεται για το «Plan B».

Αυτός είναι ο Ντάνι Πογιάτος, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κ19, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Ρόκα. Πάντα με βάση το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και τα οικονομικά του δεδομένα.

Σαφώς, η υπόθεση του 46χρονου Ισπανού δεν είναι απλή. Ο Πογιάτος έχει παράξει έργο στην ακαδημία της Ρεάλ και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Αυτός είναι ο λόγος που τον θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του οργανογράμματος της «La Fábrica».

Ο Ρόκα έχει καταθέσει πρόταση στον Πογιάτος για να εγκατασταθεί στην Αθήνα, συνομιλεί καθημερινά μαζί του και παλεύει να τον πείσει να εργαστεί στον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί η κατάληξη των προσπαθειών του Ρόκα, αλλά στην παρούσα φάση ο Πογιάτος έχει περάσει σε πρώτο πλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ