ΑΕΚ: Δύσκολα για Παναθηναϊκό ο Αραούχο

ΑΕΚ: Δύσκολα για Παναθηναϊκό ο Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο «τρέχει» να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως αυτή τη στιγμή μοιάζει σχεδόν αδύνατον να καταφέρει να είναι έτοιμος.

Ο Σέρχιο Αραούχο πριν από λίγες εβδομάδες υπέστη θλάση, σε μια από τις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΚ και τέθηκε νοκ-άουτ για περίπου έναν μήνα.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης γλίτωσε τα χειρότερα, αφού φάνηκε να έχει υποστεί μεγαλύτερη ζημιά και ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος μέσα στα πλέι οφ.

Ο Αραούχο με τη βοήθεια του ιατρικού τιμ και του τεχνικού επιτελείου των κιτρινόμαυρων έκανε εξαιρετική αποκατάσταση και δούλεψε πολύ προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πλέον «τρέχει» να προλάβει ακόμα και το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων έτσι ώστε να μπορέσει έστω να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα επιλέξει ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος θα τον ήθελε στη 18αδα. Παρόλα αυτά είναι δύσκολο ακόμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά δεν αποκλείεται να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ