Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δάσκαλος ο Πογιάτος»

Ισπανός δημοσιογράφος, υπεύθυνος για χρόνια στο ρεπορτάζ των ακαδημιών της Ρεάλ, σκιαγραφεί το προφίλ του Ντάνι Πογιάτος.

«Δάσκαλος ο Πογιάτος» | to10.gr

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χουάν Μαρτίν, που είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του περιοδικού Madritista Real και έχει πολυετή εμπειρία στο ρεπορτάζ των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ, σκιαγράφησε το προφίλ του Ντάνι Πογιάτος, που αναμένεται να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μαρτίν μίλησε στη Live Sport και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Προσαρμόστηκε πολύ εύκολα στη φιλοσοφία της Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί αυτή είναι και η δική του φιλοσοφία. Οι ομάδες του θέλουν να έχουν την μπάλα, να ανοίγουν το γήπεδο, να παίζουν θεαματικό ποδόσφαιρο, να δημιουργούν καταστάσεις τριών εναντίον δύο και τεσσάρων εναντίον τριών», αναφέρει αρχικά ο Χουάν Μαρτίν και προσθέτει πως:

«Οι ομάδες του Πογιάτος έχουν εξαιρετικό συνδυαστικό παιχνίδι, λειτουργούν ιδανικά στο αμυντικό τρανζίσιον και δεν είναι τυχαίο ότι, επί εποχής του, οι ομάδες της Εσπανιόλ και της Ρεάλ έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Του αρέσει να διδάσκει, να διαμορφώνει ποδοσφαιριστές και να μεγαλώνουν γύρω του οι ομάδες στις οποίες δουλεύει».

Ο Ισπανός δημοσιογράφος θεωρεί πως ο Πογιάτος θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα που θέλει αποτελέσματα: «Είναι προπονητής με χαρακτήρα, που διψάει να πετύχει και που πλέον ένιωθε “μικρή” την ομάδα Νέων της Ρεάλ. Είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα».