Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η ανακοίνωση του Λαρεντζάκη από τον Ολυμπιακό αποτελεί επιθετική ενέργεια στην αλήθεια εκείνων που έλεγαν ότι δεν υπολογίζεται.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναθηναϊκός: Νέα φήμη για τον προπονητή

Ο Ρουμάνος Έντι Ιορντανέσκου εμφανίζεται ως υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Νέα φήμη για τον προπονητή | to10.gr

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει επιλεγεί από τον Τσάβι Ρόκα για να καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν, αλλά η φημολογία από το εξωτερικό καλά κρατούν. Η τελευταία φήμη προέρχεται από τη Ρουμανία και υποστηρίζει ότι εκεί υπάρχει υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα Sport.ro αναφέρει ότι ο Έντι Ιορντανέσκου, γιός του διάσημου Άνχελ Ιορντανέσκου, εξετάζει την προοπτική να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 41χρονος τεχνικός έχει προτάσεις από την Άστρα, την FCSB και την Κραϊόβα από την πατρίδα του, από τις Αλ Χιλάλ του Ριάντ, την Αλ Αΐν του Άμπου Ντάμπι και την Αλ Ιτιχάντ από τη Τζέντα, αλλά η πιο σοβαρή προέρχεται από τον Παναθηναϊκό…

Ο Έντι Ιορντανέσκου προπονούσε την Γκαζ Μέταν Μέδιας, όμως διέκοψε τις συζητήσεις με τη διοίκηση επειδή διαφώνησαν στο οικονομικό. Ο Ιορντανέσκου δήλωσε ότι ζήτησε εγγυήσεις για τις πληρωμές στους παίκτες, δεν τις έλαβε και θα αποχωρήσει…

Το δημοσίευμα της Sport.ro εξηγεί ότι ο Ιορντανέσκου δελεάζεται από την πιθανότητα να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στις οποίες διαθέτει μεγάλη ιστορία. Το ρεπορτάζ επισημαίνει την κατάσταση του Τριφυλλιού, την επικείμενη αποχώρηση του Δώνη και την πορεία του στη φετινή σεζόν.