Βέρντε: «Όνειρό μου είναι να επιστρέψω στην Ισπανία»

Βέρντε: «Όνειρό μου είναι να επιστρέψω στην Ισπανία»

Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ τόνισε ότι με το τέλος της σεζόν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία όπου και αγωνιζόταν νωρίτερα, ενώ είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην πατρίδα του.

Δεν βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός εξτρέμ μιλώντας σε Μέσο της χωρας του, τόνισε ότι θέλει την επόμενη σεζόν να παίξει στην Ισπανία, ενώ τόνισε οτι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Ιταλία.

«Απομένουν 12 ματς σε play-off και Κύπελλο. Εχουμε στόχο το Champions League και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού στο Κύπελλο» είπε ο 27χρονος και πρόσθεσε για τον Μάσιμο Καρέρα. «Είναι πραγματικά εξαιρετικός, οι μέθοδοί του θυμίζουν τον Κόντε, με τον οποίο έχει δουλέψει. Αυτός ξέρει. Μου αρέσει να τρέχω χωρίς την μπάλα. Φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι κάτι που αποδίδει».

Οσον αφορά το μέλλον του, τόνισε. «Ελπίζω να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έπειτα το όνειρό μου είναι να επιστρέψω και να αγωνιστώ στην Ισπανία. Ο μεγαλύτερος στόχος είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες και για να το πετύχεις πρέπει να δουλέψεις. Πέρα από το ποδόσφαιρο, οι Ισπανοί είναι σαν εμάς τους Ιταλούς, και αγαπώ τη ζωή εκεί από τότε που ήμουν παιδί. Βέβαια θα επέστρεφα και στην Ιταλία. Δεν θα απέρριπτα μια καλή πρόταση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ