Παναθηναϊκός: Στρέφει τους παίκτες στα Play Off ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Στρέφει τους παίκτες στα Play Off ο Δώνης

Ο προπονητής του Τριφυλλιού επιθυμεί να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά από τον πράσινο πάγκο.

Ανεξαρτήτως της κατάληξης του, ο Γιώργος Δώνης θέλει να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό με μία καλή πορεία στα Play Off. O Δώνης θα κάνει ότι μπορεί για να οδηγήσει στην ομάδα στη συγκέντρωση όσων περισσότερων βαθμών μπορεί και θα εξαντλήσει τα περιθώρια για την κατάληψη της δεύτερης ή της τρίτης θέσης.

Για αυτό, ο Δώνης σκοπεύει να παρατάξει την πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα στα δέκα παιχνίδια της διαδικασίας, ενώ μιλά με τους παίκτες που ουσιαστικά ξέρουν ότι μετρούν αντίστροφα για την αποχώρηση τους, προκειμένου να τους δώσει κίνητρα για να μην παρουσιαστούν αδιάφοροι.

Το πρώτο πράγμα που προσπαθεί να κάνει ο Δώνης είναι να ηρεμήσει την ομάδα μετά την αναστάτωση της προηγούμενης εβδομάδας και άρχισε την προετοιμασία για το αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, σχήμα με τρεις κεντρικούς χαφ σκέφτεται ο Γιώργος Δώνης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επειδή ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ρυθμό, αλλά δεν έχει εικόνα της Ένωσης, εξετάζει τη θωράκιση της μεσαίας γραμμής.

Αυτό προϋποθέτει τη χρησιμοποίηση των Κουρμπέλη, Χρήστου Δώνη και Ανουάρ στον «άξονα» και με τη μετατόπιση του Ζαχίντ στα άκρα. Ωστόσο, όλα είναι σκέψεις μέχρι στιγμής και ο Δώνης δεν έχει αποφασίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ