Δεν θέλει κόσμο στα γήπεδα ο ΠΑΟΚ!

Δεν θέλει κόσμο στα γήπεδα ο ΠΑΟΚ!

Μετά το «κίνημα της παύλας» στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την μικροπολιτική της καταστροφής με το… κίνημα «όχι κόσμος στα γήπεδα» παρότι στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη ήταν ομόφωνη η απόφαση της Λίγκας.

Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω! Τι είχες… ΠΑΟΚ τι είχα πάντα. Σε μια ακόμη ανεύθυνη και μικροπολιτική κίνηση ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει τον ρόλο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο στην εποχή της… εξυγίανσης. Μετά το «κίνημα της παύλας» που συνετρίβη, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε το… κίνημα «όχι κόσμος στα γήπεδα»! Παρότι από την προηγούμενη συνεδρίαση είχε αποφασιστεί ΟΜΟΦΩΝΑ να γίνει προσπάθεια από την Λίγκα να παίξουν τα ματς με κόσμο, τώρα ο ΠΑΟΚ τα γύρισε με τον Μάκη Γκαγκάτση να δηλώνει πως έχει επιφυλάξεις…

O Γκαγκάτσης μάλιστα τόνισε πως δεν εξουσιοδοτεί ως ΠΑΟΚ κανένα από τη Λίγκα για το θέμα του κόσμου, παρότι το έχει κάνει ήδη, όπως όλες οι ομάδες συμφώνησαν όταν συζητήθηκε το θέμα στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη. Για αυτό και προέκυψε η συνάντηση Λυσσάνδρου, Πουρσανίδη, Αυγενάκη για αυτό και γίνεται όλη η προσπάθεια ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να έχουμε ξανά κόσμο, σε ένα ποσοστό και με τα απαραίτητα μέτρα, στα γήπεδα.

Η αδιανόητη και ανεύθυνη στάση του ΠΑΟΚ με το «κίνημα όχι στον κόσμο στα γήπεδα» εξόργισε το σύνολο των ομάδων της Λίγκας με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά να υπενθυμίζει ότι ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει στην σχετική πρόταση του Πουρσανίδη, συμπληρώνοντας πως το σημαντικό είναι να κοιτάξουμε την μεγάλη εικόνα, ότι το ποδόσφαιρο επιστρέφει και πως είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου.

Ο ΠΑΟΚ βεβαίως έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν τον ενδιαφέρει η μεγάλη εικόνα, τον ενδιαφέρει η «σκοτεινή» πλευρά του ποδοσφαίρου με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε «επένδυσε» πάνω στον «θάνατο» του ελληνικού ποδοσφαίρου με το «κίνημα της παύλας». Μάλιστα από τον Καραπαπά αναλύθηκε και το τι ακριβώς αποφασίστηκε και σε άλλες χώρες για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Στην Δανία με ποσοστό 30-40%, την Πολωνία (25%), την Σουηδία (17%), την Ρωσία (10%) την Φινλανδία 30% και την Σερβία όπου υπάρχει ένα μέτρο απόσταση στις εξέδρες.

Και από την πλευρά του ο Πουρσανίδης επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, με τον ΠΑΟΚ όμως να είναι ξεκάθαρο πως δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα γίνουν έτσι τα πράγματα ώστε να είναι αυτός ευνοημένος. Το ότι για παράδειγμα ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα έγινε με κόσμο και ρεβάνς στο Καραϊσκάκη μπορεί να μην γίνει με κόσμο ή αν έχει κόσμο θα έχει σε ένα ποσοστό δεν τον ενδιαφέρει….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ