Αστέρας Τρίπολης : Τέλος και επίσημα ο Τσουκαλάς

Αστέρας Τρίπολης : Τέλος και επίσημα ο Τσουκαλάς

Ο Σταύρος Τσουκαλάς αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ανακοίνωσε την αποδέσμευση με τον Έλληνα μέσο, κατόπιν επιθυμίας του ίδιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» του με τον Σταύρο Τσουκαλά, ο οποίος είχε ζητήσει να αποδεσμευθεί παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το 2019 και με πολύ καλές αποδοχές.

Έτσι, ο Έλληνας μέσος αποχώρησε από την ομάδα της Τρίπολης μετά από 1,5 χρόνο, όπου μέτρησε συνολικά 45 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: 

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Σταύρο Τσουκαλά, με τον Έλληνα μέσο να φεύγει ως ελεύθερος από την ομάδα μας  Σε 45 αγώνες με τα κιτρινομπλέ ο Τσουκαλάς σημείωσε 4 γκολ, ενώ υπήρξε και εκ των αρχηγών της ομάδας μας. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ εύχεται κάθε επιτυχία στο Σταύρο, υγεία και ευτυχία στην οικογένεια του».

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Σταύρου Τσουκαλά: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο οι οποίοι επέλεξαν να με φέρουν στον Αστέρα. Είναι άνθρωποι εξαίρετοι με μεγάλη αγάπη και διάθεση για τον ΑΣΤΕΡΑ! Εχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα μέσα από τις ευρωπαϊκές διακρίσεις της ομάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κύριο Γιώργο Μποροβήλο, τον κύριο Δημήτρη Μποροβήλο, τον κύριο Δημήτρη Κενέ και το Νίκο Γαλανακόπουλο οι οποίοι τρέχουν πολύ και νοιάζονται για να είναι πρωταγωνιστής ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους στον ΑΣΤΕΡΑ. Τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές, όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα αυτό το διάστημα. Είμαι ευγνώμων που αποτέλεσα μέλος αυτής της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα πάλεψα το κάθε δευτερόλεπτο για να μπορέσω να βοηθήσω. Αλλά τα πράγματα στην ζωή -ποσω μάλλον στο ποδόσφαιρο- δεν έρχονται έτσι όπως τα περιμένουμε ή όπως τα σχεδιάζουμε.

Εύχομαι ολόψυχα στον κύριο Παντελίδη και στους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ να πετύχουν τον στόχο και να εξασφαλίσει η ομάδα τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκεί που αξίζει να είναι. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Αστέρα που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ