Άρης: Προχωρημένες συζητήσεις με τρεις

Άρης: Προχωρημένες συζητήσεις με τρεις

Ο Άρης κάνει «ντου» για να ανανεώσει άμεσα τα τρία συμβόλαια που τον καίνε. Προχωρημένες οι συζητήσεις.

Στο βασικό πλάνο του Άρη για την ερχόμενη σεζόν έχουν καταλήξει οι άνθρωποί του. Σύμφωνα με αυτό, θα διατηρηθεί ένας κορμός, στον οποίο θα γίνουν προσθήκες που θα κριθούν κατάλληλες, αφού επικρατεί αισιοδοξία πως θα λυθεί το θέμα του μεταγραφικού ban.

Στο μεταξύ, οι Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας έχουν συναντηθεί ήδη με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ. Σε τελικό στάδιο και καλό δρόμο είναι οι επαφές για την ανανέωση συμβολαίων τριών παικτών. Αυτοί είναι οι Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Λάρσον και Μίχαϊ Κόρχουτ, τα τελικά ραντεβού με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν μετά την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ με τον ΟΦΗ.

Οι επόμενοι παίκτες στη λίστα των ανανεώσεων με τους οποίους θα συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα οι κίτρινοι είναι οι Χαβιέ Ματίγια, Χουλιάν Κουέστα, Μπράουν Ιντέγε και Ούγκο Σόουζα. Συγκεκριμένα με τον πρώτο οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται η υπόθεση να κλείσει σύντομα.

Επιπλέον, οι διοικούντες την ΠΑΕ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για θέματα οργάνωσης και στελέχωσης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και για τις ακαδημίες. Οι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ