Σήριαλ με τις περικοπές: Δεν δέχεται η διοίκηση την πρόταση των παικτών

Σήριαλ με τις περικοπές: Δεν δέχεται η διοίκηση την πρόταση των παικτών

Καμία συμφωνία δεν προέκυψε μεταξύ παικτών του Παναθηναϊκού και διοίκησης, μιας και ο Γιάννης Αλαφούζος δε δέχτηκε την αντιπρόταση του 5%.

Στον… αέρα παραμένει το θέμα των περικοπών στον Παναθηναϊκό. Τη στιγμή που σχεδόν σε όλες τις ομάδες έχει προκύψει συμφωνία διοικήσεων ποδοσφαιριστών για τις περικοπές λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού, στους «πράσινους» εξακολουθεί να υπάρχει διαφωνία.

Πριν από τη σημερινή προπόνηση, ο Τσάβι Ρόκα ενημέρωσε τους παίκτες πως η διοίκηση δε δέχεται τη δική τους πρόταση, για μείωση 20% επί της δόσης Μαΐου, που σημαίνει 5% για όλη τη σεζόν. Με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να αντι-προτείνει ένα ποσοστό περίπου στη μέση.

Οι παίκτες αντέδρασαν και ανέφεραν στον Ρόκα πως αν δεν ισχύσει η δική τους πρόταση, τότε δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα, καθώς δε συμφωνούν σε τίποτα περισσότερο από το 5% επί του συνόλου των ετήσιων απολαβών τους.

Πλέον είναι πιθανό η διοίκηση να καλέσει κάθε παίκτη ξεχωριστά για να βρεθεί λύση ή να προκύψει παρέμβαση του Αλαφούζου, πιθανόν με μονομερή απόφαση για «ψαλίδι». Κι όλα αυτά, λιγότερο από 48 ώρες από το ντέρμπι με την ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ