Σαββίδης στους παίκτες: «Αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές»

Σαββίδης στους παίκτες: «Αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές»

Ο Ιβάν Σαββίδης σε επικοινωνία που είχε με τους παίκτες ενόψει των play off τόνισε πως αν καλύψουν το -7 θα τους θεωρήσει πρωταθλητές.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση μετά από την πανδημία και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα των play off στην Τούμπα τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης δυο μέρες πριν την επανέναρξη των υποχρεώσεων του Δικεφάλου του βορρά, επικοινώνησε με τους παίκτες μέσω skype και έκανε αναφορά στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες και τόνισε πως «αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές και θα ανταμειφθείτε ανάλογα».

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορωνοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σα να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σα να είστε πρωταθλητές»,ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη.

Παράλληλα, οι παίκτες του Δικεφάλου αναφέρθηκαν στο θέμα των μειώσεων:

«Ήταν υποχρέωσή μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ