Πανιώνιος : Ο κόσμος κρατάει τον Αμπντολαχζαντέχ στη Φούλαντ

Πανιώνιος : Ο κόσμος κρατάει τον Αμπντολαχζαντέχ στη Φούλαντ

Δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του Αμπντολαχζαντέχ στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος γνωρίζοντας καλά πλέον την περσική αγορά κινείται τις τελευταίες μέρες για την απόκτηση του Αχμάντ Αμπντολαχζαντέχ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν από τους καλύτερους κεντρικούς χαφ του πρωταθλήματος, βρίσκεται σταθερά στις τελευταίες κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Τα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι έχει κατατεθεί μια οικονομική πρόταση που ικανοποιεί την Φούλαντ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει η μεταγραφή. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, το θέμα κολλάει στις αντιδράσεις του κόσμου!

Η Φούλαντ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και αν συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος, θα εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα αποφέρει αίγλη και μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας. Στην διοίκηση φοβούνται ότι η πώληση του Αμπντολαχζαντέχ θα αποδυναμώσει την Φούλαντ και εφόσον βρεθεί εκτός τριάδας, αυτό θα γυρίσει μπούμεραγκ και θα έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. Ακόμα και αν γνωρίζουν ότι το καλοκαίρι θα τον χάσουν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ