Αφιερωμένο στους ήρωες της πανδημίας το γκολ του Άρη (pic)

Αφιερωμένο στους ήρωες της πανδημίας το γκολ του Άρη (pic)

Το τέρμα του στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΟΦΗ πανηγύρισε με ξεχωριστό τρόπο ο Μπρούνο Γκάμα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ένα όμορφο γκολ στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ πέτυχε ο Μπρούνο Γκάμα για λογαριασμό του Άρη και στη συνέχεια προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση.

Οι κίτρινοι ετοίμασαν μια φανέλα της ομάδας με το σήμα – μεταξύ άλλων – του Ε.Σ.Υ., της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και τη φράση «ευχαριστούμε». Ο Πορτογάλος ύψωσε τη μπλούζα, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τους γιατρούς, τους φαρμακοποιούς και τα σώματα ασφαλείας που έδωσαν τη δική τους μάχη σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Αφιερωμένο το γκολ της ομάδας μας στους ήρωες της πρώτης γραμμής για την διαχείριση της κρίσης του covid-19» αναφέρει η σχετική δημοσίευση της ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ